stok giriş-çıkış

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
herkese kolaylıklar diliyorum.

tüm forumlarda ve hatta tüm nette aramama rağmen istediğime yaklaşan bir program bulamadım. ekteki dosya ile ilgilenebilecek olanlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

emekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

not: excel 2003 Türkçe

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
sevgili forum müdavimleri, elinizde buna yakın bi program varsa o da kabulüm, yeterki bi sonuç alalım.

NBATMAN

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 excel Türkçe
Günaydın,

Konunuzun aciliyet durumunu bilmiyorum, bence bu konuyu VBA da kod yazarak yani userform ve nesneler kullanarak çok kolay ve çok şık bir şekilde çözebilirsiniz.Bunun için excel.web.tr formda userform-kaydet-bul-sil ve süz-ara-taşı başlıklarına aratıp bir bakınız.Birde raporlama ve listeleme için listview nesnesine bakınız.Kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
teşekkür ederim aydınlattığın için ama problem şu ki, bu konuda en ufak bir bilgim yok. yapabileceklerden yardım bekliyorum :)

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
Bu konuda bilgisi olan üstadlardan yardım bekliyorum, kimse konuyla ilgilenmeyecek mi?

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
ilginize teşekkürler :)

rapor sayfam bu şekilde olacak evet. yalnız tüm sütün filtreleri içerir çeklinde yapılacak. ancak bir de veri girişi için userform şeklinde bişi lazım, oradan giriş yapayım ve bu ana sayfaya sırasıyla sıralasın :(

Excel Vers. ve Dili
2000
türkçe
sayın üstadlarım, istediğim karışık gelmiş olabilir. o halde daha basit bişi isteyeyim. bir sayfa olsun, üzerinde yaklaşık 15 tane süzgeç bölümü olsun, her süzgeç kendi sütunundaki bilgileri "içerir" süzgeci ile süzsün.

diğer taraftan, iki ayrı kitapta giriş ve çıkış yapıyorum. Bu giriş ve çıkışlar ben veri girdikçe, başta bahsettiğim süzgeçin olduğu sayfaya aktarılsın. lütfen yardım edermisiniz :(

Ekli dosyayı görüntüle alış...satış.xls

Son düzenleme: