Merhaba arkadaşlar, stok listesi hazırlamaktayım, yaklaşık 6000 kalemlik, kırılımları oluşturdum fakat bu kırılımlara göre otomatik stok kodunu ekteki örnekteki gibi oluşturacak bir kod bulamadım yardımcı olabilir misiniz ? Sistem kırılımları 1.,2.,3.,4., kırılımı aralarına nokta koyarak...
Bu forum sitesine yeni katıldım umarım yardımcı olacak bir kişi çıkar. Örnek EXCEL dosyasında görüldüğü gibi “A” Sütununda stok kodunun açılımı var. “B” Sütununda ise 2 ila 4 haneli kodlar yer almaktadır. Harflerin hepsi büyük ve sadece harflerden oluşmaktadır. Olmasını İstediğim “A” Sütununa...
merhabalar ekteki programı sitenizden buldum aradığım bişeydi kendime göre ayarlamak istedim ama beceremedim. kısaca yapmak istediğimi anlatayım. benim verdiğim değerlerle stok oluşturmak istiyorum. örneğin cari kodu kısmında firmanın adına tıkladığımda ilk sırada sayı olarak değilde benim...
Merhabalar, Stok adlarının yazılı olduğu bir sütundan otomatik olarak stok kodu oluşturmak istiyorum. Excel bilgim bunu yapabilecek çapta değil. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese selamlar. Firmamızda stok kodu oluşturma hakkında bazı sıkıntılar yaşandı ve bu durumun önüne geçebilmek için 'Stok Kodu Rehberi' oluşturuldu. Sorumlu kişilerin hazırlayacağımız Excel formatındaki dosya vasıtasıyla kod oluşturmaları istenmekte. EK'teki dosyayı incelerseniz...
Merhaba arkadaşlar cep telefonu aksesuarları için mantıksal stok kodu oluşturan bir tabloya ihtiyacım var Örneğin ayrı bir sekmeye kategorilerin ve diğer özelliklerin sahip olduğu değerleri yazsam o değerlere karşılık gelen rakamları aynı hücrede birleştirerek bana mantıksal bir stok kodu...
arkadaşlar mağazamızdaki programı değiştiriyoruz yeni bir programı geçiçez geçerkende stok kartlarındaki stok kodlarını değiştirmeye karar verdik. fakat şöyle bir sorunum var. eski stok kodları çok karışık şekilde yazılmış mağazayı devir aldığımız için bir süre devam etmiştik fakat şimdi yeni...
Korhan Bey,
Bakmadığımı düşünmekte haklısınız. Önceden kendimi iyi şekilde ifade etseydim böyle düşünmezdiniz. İstediğim çalışmayı çok aramama rağmen bulamadım. Sorunuma burada çözüm bulacağımı düşünüp mesajı yazdım. Textbox'a buton ile kod oluşturmak. Örneğin; sırayla ABC00001 gibi kod alma. Fakat daha önceden sırdan silinen kodları aynen doldurmak.Örneğin ABC00022 silinmiş ise onu yeni kod olarak almak. Umarım yardımcı olursunuz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.