Stok Programı hakkında yardım!

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
Üstadlar ekte stok dosyamı verdim ekte çalışma kitabını açınca göreceksiniz giriş, çıkış ve stok bölümleri var. İstiyorum ki veri girişi yaptığım zaman bunu otomatik olarak stok tablosuna aktarsın ve çıkış'a veri girince bunu stoktan silsin. Bunu nasıl yapabilrim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
Üstadlar epey bakan olmuş. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
ya Üstad sen ne yapmışsın! bu ne böyle? bildiğin program olmuş Ellerine sağlık Ellerin dert görmesin. Çok teşekkür ettim. Allah razı olsun.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
cook saolun şimdi ben musebe ogrencıyım yenı bı ıse basladım musebe programları yok banada excelde carı kartları ceklerı ve kasa foyunu hazırlamamı ıstedıler yolunu kaybetmıs cocuk gıbıyım nasıl ılerleyecegımı bılmıyorum goolde aradım ama hep bu sıteyle karsılastım yenı uye oldum burdada ısler nasıl ılerlıyo daha cözmus degılım nolur ustadım yardım edın işimde basarılı oldugumu gostermek ıstıyorum:(

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
2007 TÜRKÇE
2010 TÜRKÇE
2019 TÜRKÇE
cook saolun şimdi ben musebe ogrencıyım yenı bı ıse basladım musebe programları yok banada excelde carı kartları ceklerı ve kasa foyunu hazırlamamı ıstedıler yolunu kaybetmıs cocuk gıbıyım nasıl ılerleyecegımı bılmıyorum goolde aradım ama hep bu sıteyle karsılastım yenı uye oldum burdada ısler nasıl ılerlıyo daha cözmus degılım nolur ustadım yardım edın işimde basarılı oldugumu gostermek ıstıyorum:(
tamam yardımcı olacağım elimden geldiğince fakat bir örnek dosya ekleyin verilerinizin olduğu. Bende nasıl verileriniz varsa ona göre bir çalışma yaparak yardımcı olayım...