:yardim: Msinan bey köprü olayı sadece diğer safya geçmemizi sağlayı ama ben bunu istemiyorum.stoktaki bilgiler aynı zamanda stok1 içindede görmek istiyorum yani stok sayfasına veri girdiğimde stok1in içine yazmasını istiyorum.çözüm bulabilirsen çok sevinecem.Teşekkürler
Allah razı olsun sen be fpc sen bitanesin valla Allah ne muradın varsa versin.Günlerdir uğraşıyorum bunu be.Ama bi soru daha sorcam stok sayfasına girdiğim bilgiyi aynı sekilde özet tabloya nasıl aktarabilirmbu diğer stok1 sayfsına değilde stokğun içindeki özet tabloya nasıl gönderebilirim.Çok sağol
safyalar arasında veri bağı kurmak için uzun formüller yazmaya gerek yok
a2 hücresine =stok1!a2 yazsanız yeterli. sıfır değerlerini görmek istemiyorsanız araçlardan "sıfırları gösterme"yi seçersiniz
uzman arkadaşım ben onu sormuyorum özet tabloya nasıl gönderebilirm normal syfadan sayfaya gönderebiliyorum ama özet tabloya veri aktaramıyoruım.Teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.