Stok sayımı için çözüm isteği

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR
Merhaba

Forumda arama yaptım ancak bulabildiğim birkaç ek dosyayı indiremedim.Depo içinde sayım yapacağız ve ek'teki dosyada gözüken ürünlerden birçok yerde sayım yapılacak.Stok kodunu birincil olarak kullanıyoruz.Sayım listelerini girerken yazdığım adetleri aynı hücrede toplayacak ve girdiğim stok kodunu bularak o kodun hizasında bulunan sayım sütünundaki hücreye yazacak bir kod var mıdır?
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Açıklamalarınızdan bir şey anlaşılmıyor.
Örnek dosya üzerinde bir kaç tane siz kendiniz girerek gerekli açıklamlarıda yazarak dosyayı eklerseniz daha iyi olacaktır.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR
Kusura bakmayın.Kafam çok karışık ne dediğimi anlatamadım.Örnek dosyada bir kısmı görülen ürünleri depo içinde sayıyoruz.Sayan her personel elindeki kağıda A sütunundaki stok kodlarını yazıyor ve karşısına saydığı stoğu yazıyor.Ben bu stok kodlarını sayfa içinde arama yaparak buluyorum ve sayılan stoğu hücrelere yazıyorum.Bu hücrelerde olan sayıları topluyorum ve sonucu yine arama yaparak E sütunundaki sayım sütununa yazıyorum.C sütununu E sütunundan çıkarınca fark ortaya çıkıyor.Bu kadar uğraşmaktansa veri girer gibi stok kodunu ve adedi girmek ve girilen adetler o stok kodunun karşışında otomatik toplanarak sonucu vermesini istemiştim.İnşallah biraz olsun anlatabilmişimdir.