stok sipariş takip

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Merhabalar,

Küçük bir işletme için excelde bir çalışma hazırladım.Mükemmel sayılmasada çalışıyor.Sorunum yavaş olması . nasıl hızlandırabilirim . olur mu sorum bu .

ihtiyaçlarımız :
siparişleri - birim fiyatı - fiyatı -vadeyi - her iki depo için stok durumunu - açılan siparişleri -gönderilenleri - kalanları - üretim yapılması gereken ürünleri, miktarlarını - üretim siparişini - üretim siparişinin ne kadarının karşılandığını - üretim siparişinin karşılanamamış kalmış kısmını görebilmek ve düşünmeden hızlı çalışması..
yada başka bir öneri..

şimdiden teşekkürler..

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
merhaba
elle birkaçtane veri giriş'i yapsanız çünkü çalışma kitabınızdan birşey anlamadım açıkçası elle bir veya iki ürünü siz yazın umarım daha çok yardım alırsınız

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Bilgi için teşekkürler.
şöyle çalışıyor.
k.depo ve fabrika stokları sayıldıktan sonra devir kısmına giriliyor.
sonraki kayıtlar sipariş sayfasından yapılıyor.
k depoya fabrika deposundan gönderilecekler müşteri ünvani bölümüne "k.depo " yazılarak ve "Teslim Fabrika Depo Ad/Amb."bölümünden düşülerek yapılıyor.
normal müşteriler için de durum aynı şekilde - sipariş miktarı nın sağ yanında aynı hizadaki hüçreye - nereden teslim edildiyse (fabrika yada k.depo) yazılarak düşülüyor. gönderilemeyenler kalan sütununda gözüküyor.
t stok sayfasında : toplam stok - k.depo kalan ve fabrika d. kalan miktarları ile gönderilemeyen açık siparişler -buna karşılık üretilmesi gereken miktarlar görülüyor .(kırmızı olanlar)
üretime açılan siparişler stokta bulunan bölünmesi gereken küçük ambalajlar içinde olmakta.
üretim sayfasında siparişi girilen ürünler hazır olduğunda otomatik olarak fabrika deposunun girişinde görülüyor.
Sayfa koruma şifresi 3620
umarım yardımcı olabilirsiniz.