Stok Takİbİ Yapmak

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
ArkadaŞlar Öncelİkle Herkese İyİ AkŞamlar
Benİm Sİzlerden Rİcam MaĞzain StoĞunu Tutmakta Çok Zorlaniyorum Her Ay Satanlari Tek Tek Elİmle Manuel Olarak Gİrerek BaŞa Çikamiyorum Aylik 3000 Adet ÜrÜn Yanİ 300 SÜtÜnu Elle Tek Tek Gİrmek Çok Zor Bana Yardimci Olabİlİrsenİz Çok Sevİnİrİm
Konu: Elİmde Olan Mevcut Stok Raporundan Aylik SatiŞlarin DÜŞmesİnİ İstİyorum Ama En BÜyÜk Sorun Her Ay Ayni ÜrÜnlerİn Ay Bedenlerİ SatilmadiĞi İÇİn SÜtÜnlara GÖre Sabİt Bİr FormÜl Gİremİyorum Benİm İstedİĞİm Aylik Satilan ÜrÜnÜn Beden Bazinda DÜŞmesİnİ İstİyorum Siralama Her Ay Farkli OlduĞu İÇİn Sİze Ekte Dosyayi GÖnderİyorum Umarim Yardimci Olabİlİrsİnİz ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı inceleyiniz. İstediğiniz bu mu?

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Evet Tam Olarak Buydu Çok TeŞekkÜr Ederİm Benİ BÜyÜk Bİr YÜkten Kurtardiniz

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

İyi çalışmalar..

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
bir yerde takıldım

yaptığın çalışma çok güzel ama bir türlü bir önceki ayın kalan stoğunu hedef gösteremedim yani ocak ayı stok olarak b sütununu gösteriyor şubat ayınında stok olarak c sütununu göstermesini martın d sütünunu göstermesini nasıl sağlaya bilirim yeni bir örnek dosya gönderdim yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Dosyanız ektedir..

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
elinize sağlık çok güzel olmuş ama üzülerek söylüyorum istediğim gibi olmamış yine sorun var
daha iyi açıklıyım şimdi stokda 5 tane var ocak ayında 4 tane sattık şubat ayına 1 olarak düşmesi gerekiyor şubat ayındada 1 tane sattık stok sıfırlanması gerekiyor ve kalan aylara o ürünün stoğunun sfır olarak ve eğer stok kaymasından doğan satışlar varsada eksi olarak düşmesini istiyorum bu son gönderdiğinizde mesela mart ayı stok olarak şubatı görmüyor benim istediğim her ayın bir önceki aydan kalanı stok olarak görmesi ve o kalandan düşmesi böle bir formül varmı acaba umarım anlata bilmişimdir

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Çok Çok TeŞekkÜr Ederİm Sİze Çok Zahmet Verdİm Tam İstedİĞİm Gİbİ Çok SaĞolun

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

İyi çalışmalar..

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
istediğin dosyayı buraya ekliyorum

eğer bir sorun olursa yediden yollarım çok kullanışlı bir program

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel2003
eğer bir sorun olursa yediden yollarım çok kullanışlı bir program
sn:pelikan881

Program için çok teşekkürler ama nedense ben bu programı anlamadım. Yani aylara veriler girildiğinde otomatik olarak stok sayfasına atması gerekmiyor mu?
Kısaca programı anlatırmısınız?

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
cevap

yok hayır bunun amacı her ay satılan ürünlerin ana stoğundan düşmesi model yazan yerin altına elindeki modellerin kodlarını veya adlarını yazıyorsun yanındaki stok sütünunada adetlerini yazıyorsun sonrada aylık satışını hangi aysa oraya yapıştırıyorsun otamatik olarak ilk pencereden stoğun düşüyor ve hangi ayda hangi üründen nekadar sattığını görüyorsun senin amacın satışlarını düşürmek mi yoksa gelen ürünleri stoğuna eklemek mi ?

Excel Vers. ve Dili
excel 2013
arkadaşım bende bu şekil bi program arıyordum eline sağlık güzel olmuş

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
:)

arkadaşlar bu programı ben yapmadım yanlış anlaşılmasın bananada bu sitedeki bir arkadaş hazırlamıştı gerçekten çok güzel bir program ama işinize yaradığına sevindim

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel2003
yok hayır bunun amacı her ay satılan ürünlerin ana stoğundan düşmesi model yazan yerin altına elindeki modellerin kodlarını veya adlarını yazıyorsun yanındaki stok sütünunada adetlerini yazıyorsun sonrada aylık satışını hangi aysa oraya yapıştırıyorsun otamatik olarak ilk pencereden stoğun düşüyor ve hangi ayda hangi üründen nekadar sattığını görüyorsun senin amacın satışlarını düşürmek mi yoksa gelen ürünleri stoğuna eklemek mi ?

Tamam şimdi anladım ama ben hem helen satışları eklemesini, çıkış olduğundada düşmesini istiyorum. Ama yinede düşündüğünüz için teşekkürler