stok takip

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
kusura bakmayın konunun hangi bölüme girdiğini bilmiyorum.başlık ondan böyle oldu.
arkadaşlar excelde bişey yapmaya çalıştım. fakat bir bölümde işin içinden çıkamadım.dosyayı ekledim.
benim yapamadığım kısım sipariş fişi bölümünün miktar kısmına yazdığım adetlerin stok takip sayfasında ki stok adetlerinden otomatik düşmesini istiyorum.fakat bir de şöyle bişey var ben sipariş fişinde yazdığım adetleri stok adetlerinden düştükten sonra silicem çünkü sayfayı devamlı kullanmak durumundayım.yapabileceğim birşey var mı yoksa sipariş fişine yazdığım adetleri yaptığım gibi stok adetlerinden kendim mi düşeyim?

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
arkadaşım konu baklığınızı konunuza uygun şekilde değiştiriniz

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Konu başlığınız forum kuallarına uymuyor.
Değiştirmezseniz konunuz forum kurallarına uymayan başlıklar bölümüne tşınacaktır.:cool:

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ben konun hangi başlığa girdiğini bilmiyorum bi zahmet soyleyin değiştiriyim

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ya eğer bi formülü falan yoksa hazır başlıkta uygun değilken konuyu forum kurallarına uymayan başlıklar bölümüne taşıyıp ondan sonra silebiliriz. pek önemli değil.manuel yaparız.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşlar gerek kalmadı ben problemimi çözdüm.ilgilenenlere teşekkürler.mesaj silinebilir.zaten cevap falan yok.boşa yer tutmasın.selametle