Stok yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
aaaa
Öncelikle yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim. Eğerki yardımcı olacak kimse olmazsada canınız sağolsun.

Arkadaşlar makroda giriş-çıkış diye bir buton var ona bastıgımda açılan pencerede veri girdiğimde bunların excel "sayfa2" deki tabloya aktarmak için kodlara ihtiyacım var :( ben şablon olarak hazırladım macroyu ama kodlarını yazamadım daha dogrusu bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olacak bir arkadaşım olurmu acaba? bir kez daha teşekkür ederim ilgilenen her arkadaştan...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
aaaa
Ekteki dosyayı inceleyin
hocam çok teşekkür ederim. ama senden bir ricam daha var bu malzeme isminin bulundugu kısıma combobox eklesek ben malzemenin birkaç harfini girsem o bana malzeme isminin tamamını gösterse bende oradan seçsem. malzeme listesi biraz fazla ve çok yogun bir şekilde malzeme giriş çıkışım var hepsinin tek tek ismini yazmam çok zaman kaybına sebeb olacak. bu konuda bana yardımcı olabilirmisin? birde tarih kısmında ben sadece rakamlara bassam formatını o ayarlasa. yani 10062013 yazsam o noktalarını koysa araya 10.06.2013 şeklinde.

Excel Vers. ve Dili
aaaa
ekteki dosyayı inceleyin
çok teşekkür ederim sonradan dediklerim de olsa çok daha güzel olacaktı ama olmadı neyse.
Istediğim şey ilk açılan makroda olan şeyle aynı hemen hemen ama kodları bilmediğim için yapamadım. Yani malzemenin adını yazıp arayacak ben malzemeyi seçinde o malz. Adı ve cinsi kısmını kendisi yazacaktı. Buda bana büyük zaman kazandıracaktı. Ayrıca bir önemli hususta şudur ki yazıp kaydı tamamla diyince kayıt için girdiğim bilgiler gitmiyor elle silip yenisini yazmam gerekiyor :(

Excel Vers. ve Dili
aaaa
Arkadaşlar Dediğimin bir kısmını yapmaya çalıştım. sayfa1 de bulunan malzeme isinlerini userform1'e çekebildim ama seçtiğim zaman hata veriyor :( ve malzemeyi seçtiğim zaman userform1 de bulunan malzeme adı ve cinsi yerlerini otomatik doldursun istiyorum ama yapamıyorum :( ve son olarak kaydı tamamla dediğim zaman userform1 kendini yenilemiyor. haliyle kayıt etmek için girdiğim veriler formda kalıyor. silip yenisini yazmak zorunda kalıyorum. Lütfen yardım edermisiniz?

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...