Mikdad
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 365 Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 26-10-2026
Selamun Aleykum Dostlarım, Çalıştığım kurumda bir stok yönetimine ihtiyacım var. dosyayı ekte sunuyorum.
Kurum tanımı sayfası yaptım sorun yok
Cari Tanımı sayfası yapıldı sorun yok
stok giriş sayfası yapıldı sorun yok
stok çıkış sayfası yapıldı sorun yok
Yapmak istediklerime gelince;
1-Stok girişi yaptığım zaman stok listesi (STOKTANIMVELISTE) otomatik güncellenecek. yani masa diye bir stoku STOKGIRIS sayfasına giriş yaptığım zaman otomatik olarak (STOKTANIMVELISTE) sayfasını tarayacak aynı ürün varsa STOKGIRIS ekranındaki giriş adetini (STOKTANIMVELISTE) sayfasına ekleyecek. yok eğer bu stok ilk defa alındıysa (STOKTANIMVELISTE) en son satıra ekleyecek
2- stok girişin de yapılan işlemin aynısı STOKCIKIS sayfasında yaptığım zaman yine (STOKTANIMVELISTE) sayfasında ilgili stoğu bulacak ve adetini düşürecek.
3- rapor sayfasında hangi ürün hangi tarihte hangi cariden kaç tane alındı, hangi cariye kaç adet hangi tarihte verildi şeklinde bir rapor ihtiyacım var.
bu konularda yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Kurum tanımı sayfası yaptım sorun yok
Cari Tanımı sayfası yapıldı sorun yok
stok giriş sayfası yapıldı sorun yok
stok çıkış sayfası yapıldı sorun yok
Yapmak istediklerime gelince;
1-Stok girişi yaptığım zaman stok listesi (STOKTANIMVELISTE) otomatik güncellenecek. yani masa diye bir stoku STOKGIRIS sayfasına giriş yaptığım zaman otomatik olarak (STOKTANIMVELISTE) sayfasını tarayacak aynı ürün varsa STOKGIRIS ekranındaki giriş adetini (STOKTANIMVELISTE) sayfasına ekleyecek. yok eğer bu stok ilk defa alındıysa (STOKTANIMVELISTE) en son satıra ekleyecek
2- stok girişin de yapılan işlemin aynısı STOKCIKIS sayfasında yaptığım zaman yine (STOKTANIMVELISTE) sayfasında ilgili stoğu bulacak ve adetini düşürecek.
3- rapor sayfasında hangi ürün hangi tarihte hangi cariden kaç tane alındı, hangi cariye kaç adet hangi tarihte verildi şeklinde bir rapor ihtiyacım var.
bu konularda yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Ekli dosyalar
-
71.5 KB Görüntüleme: 15