Stok_Takibi_hk.

Herkese merhabalar,
Ek'te ornegini de gondermis oldugum calisma ile ilgili siz degerli uyelerden yardim talebim olucak.
Belki istedigim sey excel de mumkun degildir bunu da bilemiyorum. Ama en azindan bunu da bilmek ve sayet mumkun degilse de kendimce baska cozumler aramak durumundayim.
Calisma ile ilgili sizlerden ricam su;
Calismada ilgili malzemenin uzerine tiklandiginda o malzemeye donuk acilmis Stok karti'na ulasilmaktadir. Goruldugu gibi malzemeye iliskin bir takip saglamis bu xls. calismasinda. Ama ornegin 3 ay icinde malzeme hareketleri detayli olarak nelerdir derseniz buna verebilecegim bir cevap olusamiyor.
Her stok kartinda malzeme giris veya cikis hareketleri sizlerinde gorebilecegi gibi Giris ( A8:H8) Cikis ise ( I8:N8) hucrelerinden asagiya dogru ilerlemektedir.
Sorum tam olarak su: Bir malzemenin stok kartinda yapmis olabilecegim giris veya cikis hareketlerini bana ayri bir calisma sayfasinda yada xls. dosyasinda sunabilecek bir kod atamasi yapilabilir mi?
( Stok kartlarina girdiginizde istenen sifre " stok "..
Herkese simdiden tesekkurler..
Calismalarinizda Basarilar dilerim.
Zafer
Ankara

Excel Vers. ve Dili
turkce
pivot table

istediğin sey icin kod yazmaya gerek oldugunu sanmıyorum pivot table ile bu raporu kolaylıkla alabılmek mumkun dıye dusunuyorum kolay gelsın

:)

Ilginize tesekkur ederim. Buna sevindim.. Gerci ozet tablo konusunda da pek bilgi sahibi degilim ama ogrenicez bakalım..
Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Zafer bey merhaba
Programınızı yeni gördüm.Bana uygun gibi geldi.Stok takibi açısından.Giriş ve çıkışlar var çünkü.Son hali nasıldır bilmiyorum.Üzerinde nasıl değişiklik yapabilirim.m.eser@fidaskompozit.com üzerinden de gönderebilirsiniz cevabınızı.
Selamlar