Sürücü altında bulunan dosyaların içinden excel dosyası hücresine göre sayfa açma

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba benim excel uzmanı arkadaşlardan ricam şudur: Örneğin: D:/aylar/ocak dosyasında bulunan bir isme sahip excel dosyasının A1 hücresinde yazılan iş emir numarasını "Ana dosya" adlı excel dosyasında userformda arama butonuna basınca o iş emir numarasını girince " D:/ " altında arama yaparak A1 hücresinde bulunan iş emir numarasını bulunca o excel dosyasının o sayfasını açsın(A1 hücresi tüm excel dosyalarında sabit) 12 ay ve her ay içinde 100 lerce kayıt olacağını düşünerek yardımcı olursanız sevinirim.Bulamayınca ve aynı isimde olma durumlarınıda kod yazarken göz ününde bulundurursanız sevinirim.Dosyalarım ektedir.Onları olduğu gibi D sürücünüze yapıştırıp başlayabilirsiniz. Şimdiden tşkler.iyi çalışmalar:)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Uzman arkadaşlar olay anlaşılmadıysa tekrar detaylı anlatabilirim ama kısaca isteğim şu örneğin ekteki aylarda ocak içinde "SN33-08-09-128 -- ALİ USTA -- 54 AC 116" excel dosyası var onun A1 hücresinde "SN33-08-05-003" yazılı ben A1 de yazılanı "ana dosya" adlı excel dosyasında userformdaki arama butonuna basınca karşıma çıkan inputboxa "SN33-08-05-003" yazınca o "D:/" altında arama yaparak o nolu sayfayı açacak.12 aydan oluşan klasör ve içlerinde 100lerce excel dosyası olacağını varsayarak hareke ederseniz sevinirm.Şimdiden sağolun:)

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Uzman arkadaşlar neredeyse 1 haftadır cevap bekliyorum.En azından bu yazılan olmuyor ise değişik çözüm yolu önerebilirmisiniz sürücü altında ki excel dosyalarının standart hücre(a1) adında yazılanı ınputboxa yazınca ana dosya excel dosyasında o bulduğu a1 de yazılan numaranın bulunduğu sayfa açılsın istiyorum.Bu makrolarla mümkün mü yoksa farklı bir program damı yapmak gerekir?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
sorunun cevabı verilmiş olsaydı keşke.