Süzgeç ve istatistik

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba; alışverişmerkezleri ve burada mevcut olan mağazalar hakkında bir tablo yapmak istiyorum. bana lazım olan bir markanın hangi ilde ve kaçtane alışverişmerkezinde olduğunu gösteren bir tablo

mesela ; ADİDAS markası İSTANBUL da CAPACİTY, CAPİTOL, CEHAVİR toplam 3 adet bulunmaktadır.??? gibi bir sonuç çıkacak

lütfen yardımcı olurmusunuz...

sol kısıma altalta markaların listesini yazıyorum. üst menüyede soldan sağa alışveriş merkezlerinin adını yazıyorum.. ancak şehir olayını bir türlü bu sorgulamaya ekletemedim.

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
merhaba; alışverişmerkezleri ve burada mevcut olan mağazalar hakkında bir tablo yapmak istiyorum. bana lazım olan bir markanın hangi ilde ve kaçtane alışverişmerkezinde olduğunu gösteren bir tablo

mesela ; ADİDAS markası İSTANBUL da CAPACİTY, CAPİTOL, CEHAVİR toplam 3 adet bulunmaktadır.??? gibi bir sonuç çıkacak

lütfen yardımcı olurmusunuz...

sol kısıma altalta markaların listesini yazıyorum. üst menüyede soldan sağa alışveriş merkezlerinin adını yazıyorum.. ancak şehir olayını bir türlü bu sorgulamaya ekletemedim.
örnek bir dosya eklerseniz

cevap alma olasılığınız inanılmaz yükselir

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
.

Tam olarak bu tablodakinin tersini yapmak istiyorum.. yani üst menü şöyle olacak

SIRA NO - AVM ADI - ŞEHİR - ADİDAS - MCDONALDS - TEKNOSA -
1 CAPİTOL BOLU 1 1

bu şekilde olursa tam istediğim gibi süzgeç yapabilirim... ancak mağaza sayısı 1800 tane olduğu için soldan sağa yan yana sığmıyor... en fazla 250 oluyor

ne yapmam gerekir işin içinden çıkamadım..

teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Peki farklı bir yöntem olabilir mi? 2007 şuan tedarik edemem,