süzme macrosunu nasıl düzeltebilirim.

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.07.2019
Selection.AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=[TextBox1]", Operator:=xlAnd _
, Criteria2:="<=[TextBox2]"
Bu şekil bir macro var bu makroyu nasıl düzeltebilirim. Çünkü TextBox'lara girdiğim verilere göre süzme yapmasını istiyorm. Bu yazılımla süzmede alacağı kriterleri tırnak içerisinde olan kısımları arıyormuş gibi oluyor. Ama şu şekilde düzenleme yaptığımda da hata veriyor.
Selection.AutoFilter Field:=4, Criteria1:=>=[TextBox1], Operator:=xlAnd _
, Criteria2:=<=[TextBox2]

bu yazılımı nasıl çalışır pozisyona getirilir.
Arkadaşlar yardımınızı beliyorum. Acil.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
A&#351;a&#287;&#305;daki gibi deneyin.

Kod:
Selection.AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=" & TextBox1, Operator:=xlAnd , Criteria2:="<=" & TextBox2
Not: Textboxtaki veri tipine g&#246;re yine d&#252;zeltme gerekebilir. &#199;al&#305;&#351;mazsa textboxlardaki veri tipini belirtin.

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.07.2019
Yine olmadı

Aşağıdaki gibi deneyin.

Kod:
Selection.AutoFilter Field:=4, Criteria1:=">=" & TextBox1, Operator:=xlAnd , Criteria2:="<=" & TextBox2
Not: Textboxtaki veri tipine göre yine düzeltme gerekebilir. Çalışmazsa textboxlardaki veri tipini belirtin.
Ben en iyisi yapmak istediğim dosyayı ekde göndereyim. Bu kısımda Para Girişi kısımında tahsil edilen paranın tarihini giriyorum bu textbox girdiğim veriyi PARAGIRISI sayfasına aktarıyor. Daha sonra KASA HAREKETLERİNDEN tarih aralığı kısmına ilk tarih ve son tarihi girdiğim de yanındaki SÜZ butonunu kullanarak aradığım tarih aralığını altındaki LİSTBOX kutusuna aktarmasını istiyorum. İşte sorun burda girmiş olduğum tarihleri süz kullanarak bulamıyorum. Bu konuda nasıl yardımcı olursunuz. Şimdiden çok teşekkür ederim.