sutunlardaki verilere bizim belirlediğimiz veriler yapışsın.

Excel Vers. ve Dili
2003
İyi akşamlar Dostlar,
sayfa1'de başlıklar altında verilerim var. sayfa 2'de ise bu verilere ait 5 tane açıklama var. diyelim ki tekerlemeler sutununda seçtiğim mektepli tekerlemesi ile sayfa2'de 3. kalıbı yapıştırmak istiyoruz. Mesela C29 hücresine Mektepli yazıyorum. b30 hücresine 3 yazıyorum. A32 hücresinde birleşmesini istiyorum. Acaba bunu formülle nasıl ifade edbiliriz? Yardım ederseniz çok sevinirim...:hihoho:

Excel Vers. ve Dili
2003
TeŞekkÜrler YurttaŞ. PaylaŞimin İÇİn TeŞekkÜrler.

Excel Vers. ve Dili
2003
Lütfen yardım

Sayın Yurrtaş Bey çok güzel olmuş. Ama sayfa1 c29 a parmak oyunundan seçtiğim bir veriyi yada şiirden seçtiğim bir veriyi alakalı açıklamalardan her hangi birisi yapışmıyor. Ona da bir çözüm bulabilir miyiz?
yani sayfa1 ile sayfa 2 arasında aynı başlıklar var. sayfa1deki veriler ile sayfa 2deki veriler birleşerek a32e yapışsın. örnek olsun diye sadece tekerleme bölümünün 5 açıklaması yazılmıştır. diğerlerinin de c29a veriler yazıldığı zaman a32ye verilerek birleşsin.

Son düzenleme:

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Sayın Yurrtaş Bey çok güzel olmuş. Ama sayfa1 c29 a parmak oyunundan seçtiğim bir veriyi yada şiirden seçtiğim bir veriyi alakalı açıklamalardan her hangi birisi yapışmıyor. Ona da bir çözüm bulabilir miyiz?
yani sayfa1 ile sayfa 2 arasında aynı başlıklar var. sayfa1deki veriler ile sayfa 2deki veriler birleşerek a32e yapışsın. örnek olsun diye sadece tekerleme bölümünün 5 açıklaması yazılmıştır. diğerlerinin de c29a veriler yazıldığı zaman a32ye verilerek birleşsin.
Bir de buna bakın.

.