Tablodaki Her Bir Kaydı Bir TextBox'a Yan yana Yazdırmak

Katılım
17 Ağustos 2004
Mesajlar
20
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Pro Tr, VBA, Access,
Arkadaşlar merhaba,
Benim sorunum sadece 1 alanı bulunan bir Tablodaki verileri
Do While Not EOF parametreleri kullanarak her bir kaydı tek tek okutup, bit textbox içine yan yana virgül ile ayırarak yazdırmak.

Ã?rneğin tabloda 3 kayıt olsun. Bunlar aa, bb, cc gibi. Bu kayıtları form üzerinde bulunan ya da hafızadaki bir değişkene atayarak uzunca bir String alan oluşturmak istiyorum.

Umarım sorunumu tanımlayabilmişimdir.

Teşekkürler.
:?
 
Katılım
17 Ağustos 2004
Mesajlar
20
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Pro Tr, VBA, Access,
Sayın jale yardım için teşekkür ediyorum.
Ancak verdiğiniz bilgiyi tam olarak yorumlayamadım. Sanırım sorumu doğru ifade edemedim. Aslında benim istediğim Þu şekilde;
Tablo1 içindeki kayıtlar şu şekilde olsun:
id yazı
1 a
2 b
3 c
gibi,

Form üzerindeki bir TextBox.value değeri olarak da şu ifadeyi görmeye çalışıyorum.

TextBox1.Value = "a,b,c" şeklinde olmasını istiyorum. Buradaki a, b ve c ile ifade ettiğim kayıtlar ne kadar çok olursa olsun ilgili TextBox' ı görmek istediğimde içeriğinde "a, b, c" şekinde olsun

Teşekkürler.
:yardim:
 
Katılım
5 Eylül 2004
Mesajlar
571
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 SP1 Ingilizce
Hala örneği dikkatli incelemediğinizi düşünüyorum. x tablosu ve x2 formuna bakın.
x tablosunda deneme yapın.
 
Katılım
17 Ağustos 2004
Mesajlar
20
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Pro Tr, VBA, Access,
Sayın Jale hanım,
önerileriniz doğrultusunda kodlarda istediğim işlemi yaptırabildim. Bilgilerinize teşekkür ediyorum. Başka arkadaşlara da faydalı olur ümidiyle kodları aşağıda sunuyorum.

Dim rst As ADODB.Recordset
Set rst = New ADODB.Recordset
Set rst.ActiveConnection = CurrentProject.Connection
mailler.Value = ""
rst.open "ABC_Liste"
On Error Resume Next
rst.MoveFirst

Do Until rst.EOF
TextBox1.Value = TextBox1.Value + rst.Fields(1) & ", "
'MsgBox (rst.Fields(1))
rst.MoveNext
Loop
rst.Close


Selamlar,
 
Üst