Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba "stokhareket" tablosunda "cinsi" sutunundaki veriye göre "data" tablosundaki "hamlist" sutununu eşleştirerek "tlbirim" sütünundaki değeri çeksin. Bu işlemi nasıl yapabilirm.
hocam teşekkür ederim biraz karışık oldu istediğim tabloya yazmadı ama bi başka sorunum daha var iki tablo arasındaki verileri toplama işlemi yapıyorum istediğim toplamları tabloda alıyorum fakat sıfır olan değerler değişiyor öyle oluncada kalan hesabı yapmıyor. Hareketsiz stokların değerlerini sıfır çeksin yada toplama yaparken dikkate almasın şeklinde nasıl yapabiliriz.
Merhaba,
Örneğinizi inceleme fırsatım olmadı.
Boş hücreler için Varsayılan 0 ayarlama,
Formüllerde nz(....) kullanımı boş olanları dikkate almaz.
Konularını araştırabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.