Tablonun başlık hücrelerinin sabitlenip diğer hücrelerin altına kayması

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Hazırladığım tablo da tablonun başlık hücrelerinin sabit kalıp tablonun alt hücrelerinin hep sayfanın başında sabit kalmasını istiyorum ama istemek yetmiyor başaramıyorum..yardım lütfen

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Dosya / Sayfa Yapısı / Çalışma Sayfası menüsünden " Üstte Yenilenecek Satırlar " bölümüne görünmesini istediğiniz aralığı yazınız..

Örnek 1 ve 2. satırların görünmesi için,

$1:$2

Eğer istediğiniz sadece görüntü olarak gözükmesi ise,

Pence / Bölmeleri dondur seçeneğini kullanmanız gerekir..

.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
ilginiz için teşekkür ederim, dediğinizi yaptım ve daha önce bi başaramadığım bişeyi daha başardım :)) ancak benim istediğim benim hazırladığım tablo baya uzun bi tablo ve tablonun ana başlıkları aşağıdaki sütünlara indikçe yukarıda kalıyor ekranda kimi zaman ben hangi sütuna yazdığımı veya yanlış olup olmadığını hep sayfayı yukarı çıkarıp kontrol etmek zorunda kalıyorum.Benim yapmak istediğim aşayıya sayfayı indirdikçe tablo başlıklarının ekranın hep üstünde görmek..kusura bakmayın sizi yorduğum için

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Başlıklarınızın 1 nci satırda olduğunu düşünerek, sol taraftan 2.satırı işaretleyin (soldaki 2 rakamının üzerine tıklayarak) Pencere Menüsünden, Pencereleri Donduru tıklayın, bu kadar.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Bilmek ne güzel şey, teşekkürler dostum yardımın için :)