Hazırladığım tablo da tablonun başlık hücrelerinin sabit kalıp tablonun alt hücrelerinin hep sayfanın başında sabit kalmasını istiyorum ama istemek yetmiyor başaramıyorum..yardım lütfen
ilginiz için teşekkür ederim, dediğinizi yaptım ve daha önce bi başaramadığım bişeyi daha başardım ) ancak benim istediğim benim hazırladığım tablo baya uzun bi tablo ve tablonun ana başlıkları aşağıdaki sütünlara indikçe yukarıda kalıyor ekranda kimi zaman ben hangi sütuna yazdığımı veya yanlış olup olmadığını hep sayfayı yukarı çıkarıp kontrol etmek zorunda kalıyorum.Benim yapmak istediğim aşayıya sayfayı indirdikçe tablo başlıklarının ekranın hep üstünde görmek..kusura bakmayın sizi yorduğum için
Başlıklarınızın 1 nci satırda olduğunu düşünerek, sol taraftan 2.satırı işaretleyin (soldaki 2 rakamının üzerine tıklayarak) Pencere Menüsünden, Pencereleri Donduru tıklayın, bu kadar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.