tablonun istenilen formatta analizi

Katılım
5 Haziran 2011
Mesajlar
2
Excel Vers. ve Dili
97-3002
Ekli dosyayı görüntüle deneme.xls

merhaba ekte bir excel sayfası var bu sayfada birinci kısımda bana gelen ikinci kısımda bana gelmiş olan kısmın düzenlemiş olduğum hali bulunuyor. Benim sorum benim uzun uğralar neticesinde hazırladığım bu ikinci kısmı (3000 4000 satırlık bir döküman için böyle dedim) daha kısa yoldandan bir yöntemle hazırlamam mümkünmüdür bir makro ile ya da herhangi bir baska fonksiyon yardımıyla. teşekkür ederim.

Not: Soru başlığınızı değiştirdim. (Soru başlığı sorunuzla örtüşmeli) Buna dikkat ediniz.
muygun.
 

Mustafa MUTLU

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Katılım
24 Temmuz 2008
Mesajlar
1,587
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 32 Bit
Açıklaman yetersiz.
10-15 satır veri hemen altında tablon var.
3000-4000 satırlık bir veri girilecekse
Raporun 2. sayfaya alınması daha makul değil mi.
 

muygun

Özel Üye
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
9,208
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
İsteğinizle birebir aynı olmasada kısmen işinizi görür.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
 

Ekli dosyalar

Katılım
5 Haziran 2011
Mesajlar
2
Excel Vers. ve Dili
97-3002
mustafa selam aslında o kısım anlaşılması için aynı sayfada yer almasını istedim hani Öncesi-Sonrası bağbında yer kaplamaması anlamında..

Muygun çok teşekkür ediyorum fakat ekteki zipli dosyanın linkinde bir hata var sanırım bir türlü o linkteki dökümana ulaşamıyorum.. Fakat ben olayı çözdüm yapabiliyorum ama senin yönteminide merak etmiyor değilim.. E kardeşim çözdün bari anlatsana diyenleriniz olacak merak eden olabilir ya da soru sorması kolay madem öyle cevabınıda versene be güzel kardeşim diyenlerede görselli bir cevap hazırlayıp detaylı bir şekilde cevap vermek istiyorum sonra.. Ama bir sorum buna bir çözüm bulamadım bir türlü. Bu sefer öncesi şeklinde belirttim bu kısımı alıp sonrası dediğim hale sokabilmem için bir yöntem bir yol varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ben yapıyorum ama satırlara tekrar tekrar manuel olarak müdahale ederek "sonrası" haline getirebiliyorum. Sokmak istediğim formatı altta ekte belirttim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Ekli dosyayı görüntüle deneme2.xls
 
Üst