takvim eklentisi

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba arkadaşlar, ekte sunmuş olduğum yolluk formatına takvim eklentisini eklediğim takdirde tüm excel dosyaları bu eklentiden etkileniyor. sadece yolluk dosyasına adate edip, sadece yolluk içerisinde çalıştırma imkanı varmı. diğer bir sorunum ise, bu eklentinin yolluk formatı içerisinde sadece A12 - A37 hücrelerinde çalışmasını sağlayabilirmiyim? bu konuda yardımlarınız bekliyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excell 2003
Takvim eklentisindeki kodları yolluk dosyasının içine aktarın.. Dosya eklentiye gereksinim duymadan çalışır.
Dosyalarınız sifreli oldugu surece sozel yardımdan otesini elde edemezsiniz

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
haklısınız, kusura bakmayın torrasar;

yolluk VBA pass: proje07
takvim eklentisi VBA pass: leventm

ayrıca takvim eklentisi kodlarını yolluk dosyası içerisine aktardım ancak, sürekli error hatası aldım ve çalıştıramadım. bu nedenle yardım istemek zorunda kaldım.

yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
takvim eklentisi yardım

merhaba arkadaşlar, ekte sunmuş olduğum yolluk formatına takvim eklentisini eklediğim takdirde tüm excel dosyaları bu eklentiden etkileniyor. sadece yolluk dosyasına adapte edip, sadece yolluk içerisinde çalıştırma imkanı varmı. diğer bir sorunum ise, bu eklentinin yolluk formatı içerisinde sadece A12 - A37 hücrelerinde çalışmasını sağlayabilirmiyim? bu konuda yardımlarınız bekliyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
takvim sorunu

merhaba arkadaşlar, ekte sunmuş olduğum yolluk formatına takvim eklentisini eklediğim takdirde tüm excel dosyaları bu eklentiden etkileniyor. sadece yolluk dosyasına adapte edip, sadece yolluk içerisinde çalıştırma imkanı varmı. diğer bir sorunum ise, bu eklentinin yolluk formatı içerisinde sadece A12 - A37 hücrelerinde çalışmasını sağlayabilirmiyim? bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
sayın akrep mavisi;
sorularınıza cevap alamadığınız durumda aynı konuyu tekrar açmayınız, ilk konu üzerinden devam ediniz!

alternatif takvim eklentisi işinizi görür. sağ tuşla takvim çıkar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
kusura bakmayın sayın uzmanamele;

tamamen acemiliğimden kaynaklanıyor. yardımınız için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Takvim eklentisini sadece o dosya içinde çalışacak şekilde ayrladım.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
ThisWorkbook daki kodları aşağıdaki şekilde düzenlerseniz, eklenti sadece belirtilen aralıktaki hücreler için çalışır.

Kod:
Private Sub Workbook_SheetBeforeDoubleClick(ByVal Sh As Object, ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target, [A12:A37]) Is Nothing Then Exit Sub
Cancel = True
ShowAtCell
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel2010 TR
Allah razı olsun. Süper. Çok aradım, Vb tabanından hata veriyordu. Sağolun.