takvim

Excel Vers. ve Dili
excel2003
slm
daha önce bir programdan aldığım takvimde değişiklikler yapmak istedim anca beceremedim. Takvimle ilgili forumlarda da arama yaptım ama ya vba da yapılmış yada acses de yapılmış programlar var. excel sayfasında örneğini sunduğum takvimde istediğim değişikliği nasıl yapabilirim. teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Kardeş o programa daha öncede baktım istediğim gibi özellik yok maalesef.

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
A1 hücresine tarih giriniz.
Ekli dosyayı inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Slm Hocam
Öncelikle teşekkür ediyorum. Yanlış anlaşılmasın öğrenmek amaçlı soruyorum. {=ans} anlamı nedir? Üstteki verilerle nasıl bir ilişkisi var? bir türlü anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.
Bir de takvim bölümü 6 satırdan oluşuyor. Mesela 5. satırın 3. sütununda biten bir ay da haftayı tamamlamak için 5. satırı doldursa, 6. satırı boş bıraksa diyorum. mümkün değil mi? Tekrar teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.

Ali

Uzman
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Bu yabancı bir forumda bir üyeye cevap verirken answer'ın kısaltması (cevap) ans diye yazılmıştır.

Siz o kısmı kendinize göre değiştirebilirsiniz. Normalde formülleri ekle ad-tanımla kısmında görebilirsiniz. Formül today (Bugün()) formülüne bağlı idi ama siz daha sonraki ve önceki ayları görmek isteyeceğiniz için o kısımı A1 hücresine bağladım.

Formüllerin başında { } ayıraçları göreceksiniz.Kullanımı biraz farklıdır şöyleki ans yada sizin belirlediğiniz bir isim bu isimi yine ekle ad tanımla kısmından değiştirebilirsiniz bu formülü çekip tüm ayı doldurduktan sonra CTRL+SHIFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak dizi formülü oluşturun. Excel otomatik olarak formül başına ve sonuna { } ayıraçlarını ekleyecektir.

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-04-2024
takvimde görev alarmı, (ileriki tarihlerde otomatik haber verme)

iyi günler ekli excel dosyasında 2008 yılı takvimi var, örneğin benim 05/01/2008 tarihinde 09:00 da satış ihalem var, o tarihteki hücreye nasıl bir haber verme formülü girebilirimki bana 09:00 da kendilinden haber versin.? böyle bişey olabilirmi?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ekteki dosyada Y14 hücre tarihini değiştirerek sonucu gözlemleyin