Taranmış resim üzerine yazı yazma

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
arkadaşlar merhaba.
excelde çalışma sayfama bir belge çizdim ve bu belgeye başka bir yerden resim scanlamak istiyorum.fakat scanladığım resim soluk renkli ve arka planda kalsın,ben üzerine yazı yazabilmeliyim.mümkün mü?mümkünse nasıl?
şimdiden teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
xp 2003 Türkçe
Sn. mdr,
Bu şekilde bir başlıkla sesinizi kimsenin duyacağını zannetmiyorm.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
kaldı ki ben burada sizden akıl istemedim..soruma yanıt verebilecek arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını istedim

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Akıl vermemiş arkadaşımız forum kuralını hatırlatmış sadece.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
mahmut arkadaşım..bakın siz de aynı şeyi yapıyorsunuz..forum kurallarını az çok da olsa biliyorum..ben bu konuyu foruma yazdım..uzun süre yanıt gelmeyince ilgi çeker düşüncesiyle tekrar yazdım..bana bu kadar yazı yazacağınız yerde soruma yanıt vereydiniz vakit kaybetmemiş olurduk..sevgi ve saygılarımı sunuyorum

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Scan edilmiş dosya resim formatında olacağından, resmi paintte düzenleyerek yapabilirsiniz.
Ekle menüsünden de belgeye eklersiniz.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
mahmut arkadaşım..bakın siz de aynı şeyi yapıyorsunuz..forum kurallarını az çok da olsa biliyorum..ben bu konuyu foruma yazdım..uzun süre yanıt gelmeyince ilgi çeker düşüncesiyle tekrar yazdım..bana bu kadar yazı yazacağınız yerde soruma yanıt vereydiniz vakit kaybetmemiş olurduk..sevgi ve saygılarımı sunuyorum
Polemik yaratmadan gerçekten Forumdan sorunuza yanıt bekliyorsanız;

1. Öncelikle nazik olmalısınız. Kimse size yanıt vermek zorunda değil. Ve sizin maaşlı memuru değil.

2. Forumda aramayı yaparsınınz. Bu konuda gerekli konuyu bulamazsanız, o zaman sorunuzu sorarsınız.

3. http://www.excel.web.tr/f135/arka-plan-goruntusu-t20837.html bu linke bakın.

4. Bu da sorunuza yanıt teşkil etmiyorsa, nasıl bir şey istediğininizi nezaket kurallarını zorlamadan sorun.

5. Burası seviyesi oldukça yüksek bir Forum bunun seviyesini düşürmeyelim.

6. Bu yazdıklarım için de lütfen polemiğe girmeyin. Verdiğim link sorunuza yanıt olabiliyorsa problem yok. Olmuyorsa o zaman gerekli açıklamalarınızı yapın.

.
.

manisali_mdr

Banned
Excel Vers. ve Dili
office2003 türkçe
ilginize teşekkürler,ama sorumun tam karşılığı değildi..bu resmi arka fona alıp üzerine yazı yazabilir miyiz??