Bu tabloda yapmaya çalıştıgım 2 farklı şey var, sanırım birini yaparsam diğerinde aynı formulasyonun değerlerini değitirerek aynısını yapmak mümkün
ali ve velinin yapmış olduğu tahsilatların vade kısmındaki tarihini göz önüne alarak ocak, şubat, mart,nisan ve hazıran aylarına dagılımını otomatik yapmasını istiyorum
aynı şekilde a,b,c ve de bayilerinin aylara göre yaptıkları tahsilat dagılmını göstermek istiyorum
topla çarpım kullanarak bir formul kullanıyorum ama burda sadece 4-5 satır degil 500-600 satır bilgi var ve topla çarpımda en ufak değişken her satırda tek tek baştan sonua
hesaplanıyor ve bu da cok uzun zaman bekelemelere sebep oluyor
başka bir şekilde yapabilmem için bir fikriniz var ise sevinirim
teşekkürler
ali ve velinin yapmış olduğu tahsilatların vade kısmındaki tarihini göz önüne alarak ocak, şubat, mart,nisan ve hazıran aylarına dagılımını otomatik yapmasını istiyorum
aynı şekilde a,b,c ve de bayilerinin aylara göre yaptıkları tahsilat dagılmını göstermek istiyorum
topla çarpım kullanarak bir formul kullanıyorum ama burda sadece 4-5 satır degil 500-600 satır bilgi var ve topla çarpımda en ufak değişken her satırda tek tek baştan sonua
hesaplanıyor ve bu da cok uzun zaman bekelemelere sebep oluyor
başka bir şekilde yapabilmem için bir fikriniz var ise sevinirim
teşekkürler
Ekli dosyalar
-
22.5 KB Görüntüleme: 26