Tarİh Atamada Problem YaŞiyorum

Excel Vers. ve Dili
exl 2003 Eng
Arkadaslar Herksese Hayirli Sabahlar Ve Guzel Bol Kazancli Bİr Gun Dİlİyorum.
Ektekİ Dosyada Ayrintilarini Anlattigim Bİr Problemİm Var. Komuta Bagli Bİr Tarİh Sayaci Var Ama O Sayacin Baska Bİr Komut Geldİgİnde Sayacin En Son Halİ İle Kalmasini BaŞaramadim. Sayac Bugun Un Tarİhİ İle BaĞlantili Şekİlde ÇaliŞiyor Ama Ve Bana Bİr SİparİŞİn GelİŞİnİn Üzerİnden Kac GÜn Gectİgİnİ Belİrtİyor. Ben Bu SİparİŞ İÇİn Cevap Aldigimda İlgİlİ SÜtuna Yes Veya İptal Yaziyorum İŞte O An Artik O Sayacin Son Halİ İle Kalmasini Ve Ben SİparİŞİn Gelmesİnden Ne Kadar Sonra Buna Cevap Aldigimi Gormek İstİyorum. Ama Sayac Bugune Bagli Oldugundan 1 Ay Sonra Bİle Calismaya Devam Ettİgİ İÇİn Ben Bu Degerİ Goremİyorum.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Dosya güncellendi.Deneyebilirsiniz.:cool:
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
    If Intersect(Target, [G3:G65536]) Is Nothing Then Exit Sub
    If Application.CutCopyMode = xlCopy Or Application.CutCopyMode = xlCut Then Exit Sub
    On Error GoTo hata
    If UCase(Target) = "YES" Or UCase(Replace(Replace(Target.Value, "ı", "I"), "i", "İ")) = "İPTAL" Then
        Target.Offset(0, -1).Value = Range("D1").Value - Target.Offset(0, -2).Value
        Target.Offset(0, 1) = Date
        Else
        Target.Offset(0, -1).Value = ""
        Target.Offset(0, 1) = ""
    End If
hata:
End Sub

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
exl 2003 Eng
Sezar Bey Saolun
"İptal" Yazildiginda Tarİh Atamasi Olmadi Veya ÇaliŞmiyormu Bİlemİyorum. Tekrar Goz Atarmisiniz.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Sezar Bey Saolun
"İptal" Yazildiginda Tarİh Atamasi Olmadi Veya ÇaliŞmiyormu Bİlemİyorum. Tekrar Goz Atarmisiniz.
Zaten dosyanızda G sütununa yalnızca YES yazıldığında H sütununa Tarih ataması yapılıyordu.İPTAL yazıldığında Tarih ataması yapmıyordu.Eğer bunu kastediyorsanız o işlemi yaparım,dosyayı yollarım.yok eğer çıkarma işlemini kastediyorsanız İPTAL yazıldığında YES yazıldığında olduğu gibi benim bilgisayarımda çalışıyordu.:cool:Eğer sizde çalışmıyorsa çalışmadığı şekilde dosyayı ekleyin bakayım.:cool:

Excel Vers. ve Dili
exl 2003 Eng
benım bilgisayarımda da çıkarma işleminde sorun yok. sizden sadece ekleminizi istedigim iptal yazıldıgında da yes yazıldıgında oldugu gibi h sütununa tarih ataması yapılması.
tesekkurler

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
benım bilgisayarımda da çıkarma işleminde sorun yok. sizden sadece ekleminizi istedigim iptal yazıldıgında da yes yazıldıgında oldugu gibi h sütununa tarih ataması yapılması.
tesekkurler
Anlaşıldı ,tamam,şimdi yapıcam.:cool:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyanız Hazır.Güncelledim.
Dağa önce indirdiğiniz mesajımdan (2 nolu mesaj) indirebilirsiniz.:cool: