Tarih e gelişmiş filtre uygulama

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01.05.2019
Merhaba forum arkadaşları
bir konuda yardıma ihtiyacım var uzun süredir uğraştım ancak çözüm yolu bulamadım yaptığım bir makrolu bir excel çalışmasında bir arama ve liste kısmı mevcut o bölüme bilgileri girdim ve bölüme liste ismini verdim. Arama kısmına liste bölümünün başlık kısmını kopyaladım sonra gelişmiş filtre kullanacağım yerleri belirttim firma ve ürün kısmına formüllerimi yazdım ancak tarih kısmını gelişmiş filtre uygulayamıyorum tarihi ilk önce sayıya çevirip sonra arama yapmak için formulü yazmam gerekiyormuş tarihi sayıya çevirdim ancak arama yapacağım formülü bulamadım firma ve üründeki gibi bir formül yazmam lazım yardım ederseniz minnettar kalırım teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2016
01.05.2019
Merhaba
heralde sorunumu anlatamadım galiba arama sayfasında c2 , d2 , e2 ye formül yazılacak d2 ve e2 hücrelerine formül yazdım c8 ve c9 hücrelerinden girdiğim harf doğrultusunda arama yapıyor kullandığım formül : =eğer(c8="";"";"*"&c8&"*") ama tarih olan yere bunu yazdığımda kabul etmiyor hata veriyor bende =c7 yaptığımda tarihi alıyor ama bu sefer aramadan sildiğimde c2 de 01.01.1900 olarak çıkarıyor hücreye birşey yazmadığımda kriter bölümü boş kalmasını istiyorum ancak internette edindiğim bilgilerde tarihi sayıya çevireceksin deniyor ama bir örnekte bulamadım

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Eklediğim dosya tam olarak isteğiniz karşılar mı bilmem,en azından fikir veriri diye düşünüyorum.Kolay gelsin.İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar