tarih filtreleme hakkında (yardım)

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
merhaba arkadaşlar daha iyi anlaşılsın diye bir dosya ekledim ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürler......

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
Konu Hakkinda Bİlgİlİ ArkadaŞlar Yardimci Olurmusunuz.....

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:
Kod:
Sub Tarih_suz()
    Selection.AutoFilter Field:=2, Criteria1:=Date, Operator:=xlAnd
End Sub
Kod:
Sub Auto_Open()
Sheets("Sayfa1").Select
Call Tarih_suz
End Sub

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
yanıtın için gerçekten teşekürler ama devamındaki sorumuda yanıtlamanız mümkünmü acaba, yani tarih filtresini düğme veya değer değiştirma düğmesi yardımıyla filtrelenmiş tarihin bir altı veya bir üstüne geçirecek kotlarıda sizden rica etsem......

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
yanıtın için gerçekten teşekürler ama devamındaki sorumuda yanıtlamanız mümkünmü acaba, yani tarih filtresini düğme veya değer değiştirma düğmesi yardımıyla filtrelenmiş tarihin bir altı veya bir üstüne geçirecek kotlarıda sizden rica etsem......
Bu nasıl olacak?
B sütunundaki tarih değerleri süzülmüş durumda ve bir tek bu günkü tarihler görünür durumda,diğer veriler gizlenmiş durumda.Şimdi, bir önceki veya bir sonraki tarihi seçtiğinizde o hücre gizlenmiş durumda.!!!!
Yani böyle bir durum mevcut.

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
eklenecek düğmeyi birinci satır'a yerleştirmeyi ve filtreyi 2 veya3 'üncü satıra kaydırmayı düşünüyorum ozaman düğmem heralde devamlı görünür kalması gerek.... ben burada verilerin tamamını yazmadım aynı tarihli verilerin sayısı 50 ila 60 arasında değişiyor. kodları yazarsanız gerisini ben uyarlamaya calışacağim teşekürler........

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
eklenecek düğmeyi birinci satır'a yerleştirmeyi ve filtreyi 2 veya3 'üncü satıra kaydırmayı düşünüyorum ozaman düğmem heralde devamlı görünür kalıması gerek....
Ben onu demiyorum.O konu o şekilde çözülür,tamamda, gizlenmiş hücreler nasıl seçilir? bu konuyu çözmek gerekir.

Excel Vers. ve Dili
2007
Türkçe
satır birda a1 hüçresine, filtrelenmiş tarihi , tarih formatlı değer olarak yapıştıra bilsek ve a1 dek değere +1 ,-1 şeklinde düğmeye atayarak ve aynı zamanda düğmelere benim çözemediğim veya bulamadığım kodları yazarak yapmak mümkün olmazmı acaba benimki
bir tahmin yada olasılık tabi

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Diyelim ki bir önceki değeri seçtik.Bu durumda diğer süzülmüş olan (gizlenmiş olan )hücrelerin hepsi görünürmü olacak?Filtreleme kalkacakmı?Nasıl olacak?

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool: