modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-03-2025
merhaba sayın hocalarım birşey sormak istiyorum
muhasebe den kasa dağılımı ile ilgili bi veri istedim mesela 1 ocak 30 nisan arası kendi muhasebe programından bana excele dökülmüş liste gönderdi
A sutununda gg.aa.yyyy formatlı tarihler
B sutununda açıklama
C sutununda sayılar vs vs
kendi listemin altına bu verileri ekledim ve formülasyonu çalıştırdığım zaman
muhasebeden gelen excel dökümündeki tarihleri gg.aa.yyyt formatlı görünse bile algılamadığını sankimetin biçiminde gördüğünü çok sonra anladım
işin içinden çıkamadım ve içinden bazı tarihleri elimle yazınca formüllerin sonuç verdiğini gördüm
bu nasıl aşılır sayın hocalarım 250 tane veri var alt alta ben hepsini tek tek tarih formatını birkezdaha değişcem ma başka yolu varmıdır.
bana ilk gelen dosyayı ekliyorum
muhasebe den kasa dağılımı ile ilgili bi veri istedim mesela 1 ocak 30 nisan arası kendi muhasebe programından bana excele dökülmüş liste gönderdi
A sutununda gg.aa.yyyy formatlı tarihler
B sutununda açıklama
C sutununda sayılar vs vs
kendi listemin altına bu verileri ekledim ve formülasyonu çalıştırdığım zaman
muhasebeden gelen excel dökümündeki tarihleri gg.aa.yyyt formatlı görünse bile algılamadığını sankimetin biçiminde gördüğünü çok sonra anladım
işin içinden çıkamadım ve içinden bazı tarihleri elimle yazınca formüllerin sonuç verdiğini gördüm
bu nasıl aşılır sayın hocalarım 250 tane veri var alt alta ben hepsini tek tek tarih formatını birkezdaha değişcem ma başka yolu varmıdır.
bana ilk gelen dosyayı ekliyorum
Ekli dosyalar
-
76.5 KB Görüntüleme: 13
Son düzenleme: