- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Excel 2010 Ingilizce
Arkadaslar Merhaba,
2 gunden beri ugrasarak bir turlu cozemedigim tarih formati konusunda yardimlarinizi bekliyorum..
Private Sub TextBox1_Exit(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
TextBox1.Text = Format(TextBox1.Text, "dd/mm/yyyy")
End Sub
Text box1 e tarih giriyorum yada baska bir formdaki Calendar1 den tarih geliyor. Bu tarih excelde bir cells e ayni formatta yaziliyor. Code asagidaki gibidir.
code
.
Cells(ka, 1) = UserForm1.TextBox1
.
code
Sheet e baktigimda tarih istedigim gibi dd/mm/yyyy formatinda gorunuyor.
Baska bir form uzerinde bulunan Spreadsheet1 uzerine excel sheet te bulunan bilgileri asagidaki code ile getiriyorum. Bu bilgiler arasinda ilk kolonda tarih bulunuyor.
code
.
SA = Cells(65536, 1).End(xlUp).Row
Spreadsheet1.Sheets(1).Range("A1:G" & SA - 1) = Range("A2:G" & SA).Value
.
code
bu form uzerine gelen tarihlerin bir kismi, mm/dd/yyyy formatinda geliyor. Ne yaptimsa degistiremedim. Bilgileri hucre hucre tasisam bile maalesef basaramadim.
Yardimlariniz ve paylasimciliginiz icin simdiden tesekkurler.
2 gunden beri ugrasarak bir turlu cozemedigim tarih formati konusunda yardimlarinizi bekliyorum..
Private Sub TextBox1_Exit(ByVal Cancel As MSForms.ReturnBoolean)
TextBox1.Text = Format(TextBox1.Text, "dd/mm/yyyy")
End Sub
Text box1 e tarih giriyorum yada baska bir formdaki Calendar1 den tarih geliyor. Bu tarih excelde bir cells e ayni formatta yaziliyor. Code asagidaki gibidir.
code
.
Cells(ka, 1) = UserForm1.TextBox1
.
code
Sheet e baktigimda tarih istedigim gibi dd/mm/yyyy formatinda gorunuyor.
Baska bir form uzerinde bulunan Spreadsheet1 uzerine excel sheet te bulunan bilgileri asagidaki code ile getiriyorum. Bu bilgiler arasinda ilk kolonda tarih bulunuyor.
code
.
SA = Cells(65536, 1).End(xlUp).Row
Spreadsheet1.Sheets(1).Range("A1:G" & SA - 1) = Range("A2:G" & SA).Value
.
code
bu form uzerine gelen tarihlerin bir kismi, mm/dd/yyyy formatinda geliyor. Ne yaptimsa degistiremedim. Bilgileri hucre hucre tasisam bile maalesef basaramadim.
Yardimlariniz ve paylasimciliginiz icin simdiden tesekkurler.