arkadaşlar ek te yüklü dosya da gidiş dönüş tarihlerini hesaplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
veri girişinden kişinin nerede olduğunu ve tarih giriyorum sağdaki butondan kaydet dediğim zaman gizlenmiş 31 adet sayfa var tarih sırasına göre kayıt ediyor.( tarih 1 se sayfa 1 30 sa sayfa 30 ) sonra bu veriler toplam ay özetinde toplanıyor.Yetersiz veri...
Not:
Anlayamadığım tarih bilgisi özel veri mi? dosyada 1 tarih var onunda gidiş mi? dönüş mü? olduğu belli değil???
Hocam veri girişinden kayıt yapıyoruz o günün tarihine göre günlük puantaj girme mantığı ile sonra girilen kayıtların ay sonu özetini almak amacımız bir kişi hangi tarihte nereye gitmiş kaç gün kalmış iyi çalışmalarYetersiz veri...
Not:
Anlayamadığım tarih bilgisi özel veri mi? dosyada 1 tarih var onunda gidiş mi? dönüş mü? olduğu belli değil???
tarih örnek olarak bir tane yazdım yoksa her kişinin karsısına tek tek tarih ve nerede olduğu yazılıyor puantaj tutar gibiYetersiz veri...
Not: