Tarİh-hÜcre-siralama

Excel Vers. ve Dili
office xp
Arkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu ama sanırım ekli dosyaya baktığınızda anlarsınız sorunum şu ekteki dosyadaki tahsilatları tarihsel olarak sıralamak zorundayım ancak excel e aktarım yaptığım prg formatı nedeni ile tarih sütununda hücre biçimlendirme yapamıyorum.bu sebeplede tarih sırası oluşmuyo.yolladığım dosya işin sadece 1 bölümü bu bu dosyalardan yaklaşık olarak 120 adet daha var yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
dosya ektedir

dosya ektedir
düğmeye basınca
tarihe göre sıralama yapıyor

Excel Vers. ve Dili
office xp
üzgünüm ama olmamış sizin yolladığınız dosyaya bakarsanız ay lar sıralamada etkili olmuyor.zaten problemde orda başlıyo ilk olarak gün sonra ay bazında sıralıyor.

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
dostum dosyanı inceledim ve tarih sütununu hücreleri biçimlendirden tarih olarak ayarladım. daha sonra tablonun tümünü seçtim ve sırala dedim tarih sütununu seçtim ve orada uyarı çıktı sayı ve metin olabilir içinde diye ben de sayı olarak görünen herşeyi sayı olarak değerlendir ve sırala dedim dosya sıralandı tarihe göre sıralı dosya da ekte. Kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Eğer istediğin gibiyse bunu da makroya çevirelim.

Excel Vers. ve Dili
office xp
arkadaşım çok saol ufak ayrıntılar hayat kurtarır bunu tekrar hatırladım.cvp gözünün önünde olsada bazen göremiyosun çok tuhaf :p

Excel Vers. ve Dili
türkçe
dosyada problem yok

güzel kardeşim problem yok
siz tarihi
30/10/2007 olarak girdiğinden
olmuo
habuki
30.10.2007 girildiğinde
problem yok
not :bir ip ucu
30.10 yazarsanız hücreye
otomatik olarak
30.10.2007 yazar
ok

Excel Vers. ve Dili
office xp
güzel kardeşim problem yok
siz tarihi
30/10/2007 olarak girdiğinden
olmuo
habuki
30.10.2007 girildiğinde
problem yok
not :bir ip ucu
30.10 yazarsanız hücreye
otomatik olarak
30.10.2007 yazar
ok
arkadaşım ilgin için saol ancak bunu kendimiz yazı olsak sorun diil de muhasebe programından excel e atıyoruz sıkıntı ondan olmuştu saolsun arkadaş halletti.:eek:k::

Excel Vers. ve Dili
2003 TR
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ayrıca bunu makro ile de yapabilirsin.