Tarih içeren hücrelere koşullu biçimlendirme

Excel Vers. ve Dili
2013 Professional Plus Türkçe
Merhaba arkadaşlar,

Elimde aylık olarak düzenlenmiş ve takvim şeklinde bir tablo var. Her güne ait bir liste içeriyor.

Benim istediğim şey, bu sayfada tarih içeren hücrelerden bugünü gösteren hücreyi yeşil tabanlı göstermek. Yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler.

Bunun için tek tek 30 hücreye girip koşul eklemek yerine daha kısa bir yol arıyorum. Belki tüm tabloyu seçerek tek seferde yapmak olabilir mi acaba ?

Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24/05/2018
Merhaba arkadaşlar,

Elimde aylık olarak düzenlenmiş ve takvim şeklinde bir tablo var. Her güne ait bir liste içeriyor.

Benim istediğim şey, bu sayfada tarih içeren hücrelerden bugünü gösteren hücreyi yeşil tabanlı göstermek. Yardımcı olacak arkadaşa teşekkürler.

Bunun için tek tek 30 hücreye girip koşul eklemek yerine daha kısa bir yol arıyorum. Belki tüm tabloyu seçerek tek seferde yapmak olabilir mi acaba ?
Tüm tabloyu seç

Koşullu biçimlendirme
Yeni kural
yalnızca şunu içeren hücreleri biçimlendir
çıkan menüde
ilgili tarihler
Bugün

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013 Professional Plus Türkçe
Merhaba arkadaşlar,

Kendi sorumu cevaplayayım çünkü buldum :). Tüm tabloyu içerecek şekilde
formül kısmına bunu yazdım.
=a3:n79=bugün()