Tarih kutucuğunun açılması

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Selamlar,

Excelde belirlediğim hücrelere tıklandığında tarih çizelgesinin açılmasını oradan da istenilen tarihin seçilmesini, seçilen tarihinde otomatik olarak hücreye işlenmesini nasıl yapabilirim.Yardımlarınız için teşekkürler.

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
VErdiğiniz çalışma güzel örnekler ile dolu ancak benim yapmayı istediğim çalışmayı içermiyor. Ben web sayfalarında olduğu gibi hücreye tıklandığında açılacak bir takvim ve bu takvimden seçim yaparak hücreye tarihin girilmesini istiyorum.Bunun excel ile yapılabildiğini hatırlıyorum ancak forumda aradım bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
VErdiğiniz çalışma güzel örnekler ile dolu ancak benim yapmayı istediğim çalışmayı içermiyor. Ben web sayfalarında olduğu gibi hücreye tıklandığında açılacak bir takvim ve bu takvimden seçim yaparak hücreye tarihin girilmesini istiyorum.Bunun excel ile yapılabildiğini hatırlıyorum ancak forumda aradım bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?

Tam inceleme yapın o zaman. Takvim denetimide var çalışmanın içinde.

En sondaki Hücre değişimi&tarih adlı sayfada bu özellik var.

sinful

Banned
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
VBA hata veriyor.Office standart edition olduğu için ilgili denetimi işaretliyemiyorum.Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.