Tarih satırına göre otomatik formül hesaplama

Excel Vers. ve Dili
Excel 365-türkçe
Benim toplamda 5 satır ürünüm var tarihe göre karşılarına borsadan aldığım fiyatlarımı giriyorum. Üst satırımdada kur var onuda tarihe göre yeniliyorum. Bu ürünlerimin sabit katsayıları var onlarıda başka satır-sütuna ürünlerin karşılarına girdim. istediğim şey başka bir sayfada yine tarihe göre sıralama yapıp “yeni girdiğim fiyat*katsayı*kur” olarak hesaplama yapmak. Bunu elimle yapabiliyorum fakat otomatik olarak nasıl yapacağımı bilemedim. Mesela ben sayfa1de 19.10.21 tarihinin altına tutar üst satıra kur gireceğim, diğer sayfada 19.10.21 tarihli hücrenin altına kur ve katsayı ile çarpılmış haliyle her seferinde otomatik düşsün.
umarım anlatabilmişimdir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Bu şekildeki sorularınız örnek dosya eklemeniz cevabınızın hızlı ve sağlıklı gelmesi açısından önemlidir.
Bunun için ya Altın Üye olup direkt dosya ekleme hakkını elde etmiş olur ya da harici dosya yükleme sitelerine yükleyerek mesaj yazdığınız pencerede URL paylaşabilirsiniz.

Ben anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bir örnek dosya hazırladım. Aşağıdaki linkteki dosyayı indirerek inceleyin lütfen.
https://dosya.co/rp6wa8mdxkwo/Bcinar.xlsx.html

Excel Vers. ve Dili
Excel 365-türkçe
Çok teşekkürler ömer bey. İstediğim gibi olmuş, emeğinize sağlık.
bu şekilde hazıra konmuş gibi oluyor ama ben bunun üzerinde çalışıp neyi neden yaptık öğreneceğim.
Kolay gelsin.

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
Sağolasın, sana da kolay gelsin.