DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
=TEXT($a$1, "dd.mm.yyyy")
deneyiniz, tarihinizin a1 oldugu varsayilmistir..
o önemli diil başka sayfadan kopyaladığım için öyle kalmış..formulunuzu b1 olarak duzenleyin s1`de duruyor..
ilgine çok teşekkürlertarih ayarlarinizdan kaynaklaniyor, noktalari / yapin yahut ay gun siralamisi degistirin bilemiyor tarih formatiniz nasildir..
gg.aa.yyyy yapmak zorunda olabilirsiniz olmazsa dosya eklerim.. sizde acinca dogru acilacaktir..
çalışıyorcalisiyor olmalilar sanirim,
bi soru daha sorabilir miyim yardımcı olabileceğinizi tahmin ediyorum..aslında bu cevabınızı başka yerden kullanıcam.rica ederim, herzaman ; kolay gelsin..
denedim hepsi slashli oldu. yanlış yine yanlış kaldı.benim ornegimi slashli yapin hepsi slashli olamuyomu o zaman, yoksa cektiginiz veride mi tutarsizlik var
siz de meşgul ediyorum kusura bakmayın.tamam yaptiginiz kodu, gg.aa.yyyy yapin..
dostum ya tarihi yanlis yaziyorsun, ya formulun her bolukmde ayni formatta degil asil dosyani gormeden yapabilecegim bir sey yok, dosyayi ekleyebiliyorsaniz ekleyin yahut soyledigim cercevede bulmaya calisin uzaktan bu kadar fikrim olusabiliyor..
ben anlatamıyorum sanırım;bu ornekte ben bir hata gormuyorum hangi satir hatali diyorsunuz..