Yardımın için teşekkür ama formülde bir sıkıntı var herhalde. Kısaca açıklayayım. Örnek dosya ekte.
- Cinsiyeti kısmında Dişi yazıp cinsi kısmında buzağı yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.
-Cinsiyeti kısmında Dişi yazıp cinsi kısmında Dişi dana yazan bölümde rakamlarda sorun yok ama cinsiyet kısmı boş olunca cinsiyeti danaya dönüşüyor. Bu kısımda Bilinmiyor yazmasını istiyorum.
-Cinsiyeti kısmında Dişi yazıp cinsi kısmında inek yazan bölümde rakamlarda sorun yok ama cinsiyet kısmı boş olunca cinsiyeti boğaya dönüşüyor. Bu kısımda Bilinmiyor yazmasını istiyorum.
- Cinsiyeti kısmında Erkek yazıp cinsi kısmında buzağı yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.
- Cinsiyeti kısmında Erkek yazıp cinsi kısmında dana yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.
- Cinsiyeti kısmında Erkek yazıp cinsi kısmında tosun yazan bölümde; cinsiyetini silince yandaki tabloda gruplardaki değer azalmıyor. Sadece ırk bölümündeki değer azalıyor.
Son olarak cinsiyet kısmı boş olunca cins kısmında bilinmiyor yazmasını istiyorum hepsinde.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.