Tarihe ve hesap koduna göre ilgili sayfaya veri aktarma

merhaba arkadaşlar. ekteki dosyada farklı tarihlerde farklı hesaplara girilmiş tutarlar var. Hangi ana ve alt hesaba hangi ayda tutar girildiğini görebilmek için ilgili aylara bu tutarların atmasını istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Hangi verinin nereye gideceğine dair net bilgi yoktu ama tablo başlıklarına bakarak birşeyler yapmaya çalıştım.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-05-2024
defgid1 deki ocak ayına ait veriler ocak sayfasında hangi sutuna aktarılacak
defgid2 deki ocak ayına ait veriler ocak sayfasında hangi sutununa aktarılacak
birde mart ayına kadar mı olacak

arkadaşlar öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. muygun arkadaşım dosyayı inceledim. doğru şekilde çalışıyor ama macro olmadığı için olsa gerek zorlanıyor.

defgid1 ve defgid2 deki ocak ayına ait veriler ocak sayfasının bu ay sütununa aktarılmalı. yani defgid1 ve defgid2 sayfalarındaki örneğin 4/3 hesapları toplanım ocak ayının 4/3'ünün karşısına atmalı. şubat ayındakiler şubat sayfasına, mart ayındakiler mart sayfasına.... aralık ayındakiler aralık sayfasına. bir de her ayın sayfasında geçen ay sütunu var. örneğin şubat ayı verileri şubat sayfasındaki bu ay sütununa atarken geçen ay sütununa da ocak atmalı...