Tarihi yazdığınızda bulunduğunuz güne göre alan boyama.

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba;

Ekteki "Notların" kısmındaki dosyaya bulunduğunuz günün tarihini yazdığınızda öncelik sırasına göre alanı boyuyor.Bende bu formülü "işlem yapılması istenen dosyasına" entegre etmeye çalışıyorum ama olmuyor.Alanı boyamıyor.

İslem yapılması istenen dosyasındaki alanları değişmeden sadece deadline kısmındaki alana tarih yazıdığımda bana günü gelenleri kırmızıya.Gününün gelmesine 3 gün olanları sarıya.4 gün ila 1 hafta arasını yeşile boyuyacak bir formül yazabilmeniz mümkünmü?

Şimdiden teşekkür ederim:)

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Notlar sayfasında A2 hücresini kopyalayın. Daha sonra işlem yapılmasını istediğiniz dosyada A2:AJ10 aralığını seçin özel yapıştır seçeneğinden biçimleri işaretleyerek tamam butonuna basın. Bu işlemden sonra yeni bir işlem yapmadan menü çubuğundan koşullu biçimlendirmeye girin ve formülde A gördüğünüz bölgeleri L olarak düzelterek işlemi bitirin.

.

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Formülün yazılı hali aşağıdaki gibidir;

=AND($A3>TODAY();$A3-TODAY()>3;$A3-TODAY()<8)

Ancak bunu L olarak değiştirmeme rağmen alanı boyamıyor.

Bu konuda yardım alabilmem mümkünmüdür?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Tablo 2.satırdan başlıyordu. $L2 olarak değiştirerek denermisiniz. Yine olmaz ise biçimi uyguladığınız tabloyu o haliyle eklerseniz hatanın nedenini yorumlamak daha kolay olacaktır..

.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Eklediğiniz dosyada biçimlendirme yok ki. Hatanın ne olduğunu bu şekilde söylemeyem. Tarif ettiğim gibi biçimlendirmeyi kopyalayın. Daha sonra dosyanızı ekleyin. Onun üzerinden hata varsa nedenini açıklayayım..

.