Arkadaşlar merhaba, benim yapmaya çalıştığım şu. Ana temelde aslında forumda verilmiş bir konu ama benim istediğim açıklamayı bulamadım.
İki tarih arasında hesaplama yapmak istiyorum. Kaç gün kaldığını öğrenmeliyim.
Bir sütünda otomatik olarak hergün yenilenen o günün tarihi olmalı ve ben yanındaki sütüna işin bitmesi gerekli günü girmeliyim. Bu iki sütünun yanındaki sütün da bana her yenii günde şu kadar günün kalmalı demeli yani aslında tablo her açılışta kendini kontrol edecek ve şu kadar kaldı diyecek bitim gününe göre hesaplayarak.
Daha açıklamak için şöyle izah edeyim.
A işi yapılacak
Bitmesi gereken gün x tarihi
diğer sütünda her yeni günde kendini güncelleyen bir özellik olmalı
Ve hemen yanındaki sütünda bitiş gününe işte 15 gün kaldı gibi
tabiki ben alttaki satıra başka bir görev yazacam onun kini ayrı hesaplayacak
Şimdi excelde bu yapılabilirmi, ben yapamıyorum hoş yapacağımı da ummuyordum ama bilenleriniz varsa ve cevaplarlarsa şimdiden teşekkürler.
İki tarih arasında hesaplama yapmak istiyorum. Kaç gün kaldığını öğrenmeliyim.
Bir sütünda otomatik olarak hergün yenilenen o günün tarihi olmalı ve ben yanındaki sütüna işin bitmesi gerekli günü girmeliyim. Bu iki sütünun yanındaki sütün da bana her yenii günde şu kadar günün kalmalı demeli yani aslında tablo her açılışta kendini kontrol edecek ve şu kadar kaldı diyecek bitim gününe göre hesaplayarak.
Daha açıklamak için şöyle izah edeyim.
A işi yapılacak
Bitmesi gereken gün x tarihi
diğer sütünda her yeni günde kendini güncelleyen bir özellik olmalı
Ve hemen yanındaki sütünda bitiş gününe işte 15 gün kaldı gibi
tabiki ben alttaki satıra başka bir görev yazacam onun kini ayrı hesaplayacak
Şimdi excelde bu yapılabilirmi, ben yapamıyorum hoş yapacağımı da ummuyordum ama bilenleriniz varsa ve cevaplarlarsa şimdiden teşekkürler.