tarihler ile alarm verecek liste oluşturmak istiyorum

arkadaşlar herkese öncelikle selamlarımı sunarım.şirkette müşterileri ziyaret etmek için ,kullanmak üzere açılır listeli bir dosya oluşturmak istiyorum.cümle biraz devrik oldu ama:) şimdi yapacağım listede en başta müşteri adı olacak.yanında görüşülen tarih.onun yanında da 2.görüşmenin yapılacağı tarih olacak.bunlar basit el ile yazabiliriz mesela.bunun dışında 2. görüşmenin tarihleri aynı zamanda bir açılır listede olsun istiyorum ki listede istediğim tarihe tıkladığımda bana o günkü uğranacak müşterilerin listesini net bir şekilde çıkarsın!sanırım bu sefer iyi bir şekilde ifade ettim? nasıl yapılacağını ve örnek bir dosyayıda gönderirseniz çok memnun olurum.yada bir kaynak önerirseniz oradanda kendim öğrenmeye çalışırım.okuyup yardımcı olan tüm dostlarıma şimdiden teşekkürlerimi sunarım!

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Listeleme işlemi makro ile yapılmıştır.

Ekli dosyalar

merhabalar.işaretlediğiniz hücreye sayfa 1 deki herhangi bir tarihi yazıyorum ama liste oluşmuyor! çözümü makro ayar güvenlik seviyem en yüksekteymiş onu azalttım.sorun ortadan kalktı.peki bu listeye 25 müşteriden daha fazlasını ekleyebilirim değil mi?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Evet müşteri sayısını dilediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Görüşme sayısını arttırmak isterseniz kodlarda değişiklik yapmak gerekecektir.