tc ye göre veri taraması

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
ekte verdiğim excel dosyasında. öğrencilerin sınav sonuçlarını deneme1-deneme2-... sayfalarından tc kimlik no ya göre çekip sonuç sayfasına toplamak istiyorum. bazı öğrenciler malum sınava girmiyor. bu durumda sınav puanı boş olsada olur. 10 deneme ve 400 öğrenci için yapabilirmiyiz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 03,07
Merhaba,
Eki inceleyiniz. isimlistesi sayfasına öğrencileri yazınız diğer sayfalara da deneme sınav sonuçlarını. Sonuç sayfasından tc no seçtiğinizde bilgiler ekrana gelecektir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
bnim istdiğim tam olarak şu; sınav sonuçlarını biz excel dosyası olarak alıyoruz. ve öğrencilerin sınav sonuçlarını ek tek bakıp bir dosyada birleştirmeye çalışıyoruz yaklaşık 400 kişi giriyor sınava buda biraz zaman alıyor.. malum sınava girmeyen öğrncilerde oluyor . ben istiyorum ki excel sayfalarına deneme1 denme2 diye toplu sonuçları atayım oradan kendisi çeksin sonuçları ve birleştirsin. tc kimlik numarasına göre çeksin ama.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
kimlik noları filitre şeklinde tek tek seçmem gerekiyor sizin yaptıgınıza göre. filitre seklinde değilde otomatık hepsını gösterse olmaz mı? mümkün mü acaba. bu konuda yardım edebilecek biri var mı?

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 03,07
d1,d2,d3... sayfalarına deneme sınav sonuçlarını yazdıktan sonra sonuc sayfasına sadece kimlik nolarını yazıcaksınız. Çok ta zor bir işlem olmasa gerek?

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
hasan bey yolladıgınız ek çok guzel ellerinize saglık .ama dediğinizi yaptım da bazı yerler hata verdi. sanırım şurda hata veriyo isimlistesindeki öğrencilerin sıralama ile girdiğim her sınav sonucunun öğrenci sıralaması farklı oluyor. buda birçok öğrencinin sınav sonucunu göstermemesine neden oluyor. sonuçta o sınava 1 öğrenci dahi girmese sıralama değişir. ki girmeyen en az 20-30 öğrenci oluyor. d1,d2... isim sıralaması farklıda olsa bu şekilde bu programı çalıştırabılmemız mumkun mu?