Excel calışma kitabı 2003 te çalışıyorum. burada ekte gönderdiğim örnekte tek hücre içine yazılmış ad soyad ve baba adları bulunmakta. ben bu hücredeki isimleri kopyalayarak f sutununa kopyalamak istiyorum. ama kopyalamaya kaltığımda ad soyadlar alt alta geliyor. onları elle tek tek alt + enter yaparak düzenlemek ise buyük tablolarda fazla zaman alıyor. bu işlemi daha pratik nasıl yapabiliriz. ekte gönderdiğim örnekte ayrıntılı olarak acıkladım.
BU TABLO ÖRNEGİNDE YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM ( J ) SUTUNUNDA TEK HÜCRE İÇİNDE İSİMLER BULUNMAKTA.
BEN BU (J) SUTUNUNDAKİ İSİMLERİ KOPYALAYARAK ( F ) SUTUNUNA YAPIŞTIRMAK İSTİYORUM. YANİ ÇALIŞMA SAYFASI YEŞİL RENKTE Kİ ÖRNEKTE Kİ GİBİ YAPMAK İSTİYORUM. BUYUK TABLOLARDA TEK TEK ELLE ALT ENTER TUŞLARIYLA YAPMAK FAZLA ZAMAN ALIYOR. BUNU DAHA PRATİK NASIL YAPABİLİRİZ.
BİR TÜRLÜ YAPAMADIM . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
BU TABLO ÖRNEGİNDE YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM ( J ) SUTUNUNDA TEK HÜCRE İÇİNDE İSİMLER BULUNMAKTA.
BEN BU (J) SUTUNUNDAKİ İSİMLERİ KOPYALAYARAK ( F ) SUTUNUNA YAPIŞTIRMAK İSTİYORUM. YANİ ÇALIŞMA SAYFASI YEŞİL RENKTE Kİ ÖRNEKTE Kİ GİBİ YAPMAK İSTİYORUM. BUYUK TABLOLARDA TEK TEK ELLE ALT ENTER TUŞLARIYLA YAPMAK FAZLA ZAMAN ALIYOR. BUNU DAHA PRATİK NASIL YAPABİLİRİZ.
BİR TÜRLÜ YAPAMADIM . YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Ekli dosyalar
-
52 KB Görüntüleme: 24