tek satıra veri girerek alt tarafta liste oluşturtmak sıralı

Excelde ki tabloda verileri tek bir ana satırdan girmek istiyorum. buraya girilen veriler alt taraftaki tabloya tarih sırasına göre listelensin istiyorum ama yapamıyorum.
Ayrıca bu dosyayı paylaştırmam lazım bu dosya diğer iki ağ bilgisayarının masaüstünde görünmesi gerekiyor. Bilgileri takip etmeleri lazım.
Bunlar veri girişi yapmasa da olur. gerçi olsa iyi olur ama bu kadarıda yeterli bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Kayıt sayısı 19. satıra kadarmı olacak yoksa daha fazla olabilir mi ? Yani örneğinizdeki şablon satır sayısı olarak sabit mi ?

hayır satır sayısı sabit değil ben örnek olarak onu koydum ucu açık olacak.
ay bazında ne kadar ilşem olursa artık

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
gezgin3458, sunu bı denermısın once b6 hucresını sec ardından ALT tusunu basılı tutup V ve sonra F tusuna bas ( Excel data formu acılacak ) bı bak bakalım ısını goruyorsa vbs kodlarını yazalım ok ?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Bende bir örnek hazırlamıştım. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Not : Örnek dosya üzerinde aşağıdaki güncellemeler yapılmıştır.

Kuruştaki problem giderilmiştir.
Ayrıca raporlama kısmı eklenmiştir.
KAYDET ve ya F12 tuşuna basınca otomatik kayıt yapmaktadır.
Son girilen kayıtta değişiklik yapabilme özelliği eklenmiştir.(Kayıtta değişiklik yaptıktan sonra kaydet demeniz gerekiyor.)
Yazdırmak istediğinizde ilgili raporun butonuna tıklayıp ekrana gelen form üzerindeki butonla bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

hepinize çok teşekkür ederim.
kullanıcı adı kardeş senin gönderdiğinde bir sorun var galiba ben çözemedim.

cost kontrol kardeş senin gönderdiğin işimi görür valla.
şimdi ben bunu nasıl paylaştıracağım. üç bilgisayar var birinden kayıt yapacak diğer iki bilgisayar masa üstünden izleyebilecek. Bunun içinde yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Kullanıcı adı kardeş sen gerçi daha önce bana ben bir haftaya kadar hazırlarım demiştin ama özür dilerim ben bekleyemedim.

COST_CONTROL' Alıntı:
Selamlar,

Bende bir örnek hazırlamıştım. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.
usd ve euro da kuruş hesaplamıyor.
noktadan sonrasını almıyor bunu nasıl hallederim

ayrıca günü gelen ödemeleri heber versin ve firma adı bölümüne bir buton eklesek daha önce kayıt edilmiş firmaları ordan seçsek daha iyi olmaz mı.
sizide çok uğraştırıyorum çok teşekkür ederim size

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Önceki mesajımdaki örnek dosya üzerinde gerekli düzenlemeleri yaptım incelermisiniz.

eline sağlık cost kontrol harika olmuş. teşekkür ederim.
Bugünün ödemeleri sütunu niye çalışmıyor. Ben mi yapamadım

ayrıca bunların yanına birde bir hafta içinde ödemesi gelecek faturalar kısmınıda ilave etmemiz mümkün mü.
Sizden çok şey istiyorum kusura bakmayın.
Bunlarıda hallederseniz mükemmel olacak. şimdiden teşekkür ederim elleriniz dert görmesin

ve diğer kullanıcıların masa üsütünde görünmesini nasıl sağlayacağımıda söylerseniz ço kmemnun oly-urum. birinden giriş olacak diğerleri izleyecek sadece

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Dosya üzerinde gerekli düzenlemeler yapılmıştır kontrol edermisiniz.

Ayrıca diğer kullanıcıların bu dosyayı takip edebilmesi için o kişilerin bilgisayarlarında masaüstünde dosyanın kısayolunu oluşturun. Bu şekilde o kişiler de o dosyayı takip edebilirler. Yalnız siz dosyada değişiklik yapıp kaydettikten sonra o kişiler yapılan değişiklikleri görebilir. (En azından ben öyle biliyorum.) :arkadas:

COST_CONTROL' Alıntı:
Selamlar,

Dosya üzerinde gerekli düzenlemeler yapılmıştır kontrol edermisiniz.

Ayrıca diğer kullanıcıların bu dosyayı takip edebilmesi için o kişilerin bilgisayarlarında masaüstünde dosyanın kısayolunu oluşturun. Bu şekilde o kişiler de o dosyayı takip edebilirler. Yalnız siz dosyada değişiklik yapıp kaydettikten sonra o kişiler yapılan değişiklikleri görebilir. (En azından ben öyle biliyorum.) :arkadas:
çok teşekkür ederim çok güzel olmuş bu tamamdır.
bu dosyayı ana bilgisayara kaydediyorum. gerekli işlemleri ordan yapacağız.
bunun bir kopyasınıda diğer kullanıcı bilgisayarların masa üstüne atınca ordan tıklamayla ulaşabilirlermi. bunun için bir köprü, yol tarifi falan gerekmez mi

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Diğer kullanıcıların bilgisayarlarına orjinal dosyanın kopyasını değilde kısayollarını oluşturacaksınız.

COST_CONTROL' Alıntı:
Selamlar,

Diğer kullanıcıların bilgisayarlarına orjinal dosyanın kopyasını değilde kısayollarını oluşturacaksınız.
tamam hallettim. bütün yardım ve emekleriniz için. teşekkür ederim.
sağol. tam istediğim gibi oldu. Diğer bilgisayarda 98 yüklüo bilgisayarda bugün ödenecek butonu çalışmıyor diğer herşey normal

COST_CONTROL,

ya kusuruma bakma sizi tekrar rahatsız ediyorum.
bu euro ve usd kurunu sonraki gün değiştirdiğimizde önceki girilmiş kayıtlarında değişmesi, yeni kura göre son borcu hesaplaması gerekiyor bunu nasıl yaparız. yada siz dosyayı bu şekilde güncelleyip bana tekrar gönderirmisiniz rica etsem.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Dosyayı yeniledim kontrol edermisiniz. :arkadas:

COST_CONTROL' Alıntı:
Selamlar,

Dosyayı yeniledim kontrol edermisiniz. :arkadas:
evet olmuş sağolun. çok teşekkür ederim.
birde bugünün ödemeleri butonu win 98 de çalışmıyor. diğer fonksiyonlar normal sebebi ne olabilir.

ayrıca diyelimki yanlış meblağ yazdık yada tarih. sonrada kaydettik. bunu nasıl düzelteceğiz. tümünü sil mi dememiz lazım

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

İstekleriniz doğrultusunda dosyayı yeniledim kontrol edermisiniz. :arkadas: