tek user form ile birçok veri girişi

Merhaba arkadaşlar. 50 kişilik bir personel listem var. Her personel için hangi günler çalışmış diye bir user form hazırladım.içinde texboxlar var. Sorun şu tek user form ile 50 kişilik personelin hangi günler çalıştığını kayıtedebilirmiyim.yoksa userformmu 50 adet mi yapmam gerek.Tşk.

İ

İhsan Tank

Misafir
iyi akşamlar
bence siz dosyaınızı ekleyin. böyle yardım almanız imkansız gibi birşey

Dosyamı ekledim. Burda Personel Girişi kısmında Merkez Personel girişinde fazla çalışma günleri ve saatlerini yazmak için Comondbutton ekledim. Bunuda Userfor7 olarak düenledim. sorun şu ; tek userform7 ile her personel için ayrı ayrı giriş yapabilirmiyim, yoksa 40 adet userform7 gibi formlarmı düzenlemem gerek. tşk

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
bunu istediğiniz userform'a bir adet combobox ekliyerek yapabilirsiniz comboox'a isimleri yazdırırsınız dosyanız fazla ağırlaşmamış olur.

tşk ilginizden dolayı. Peki textbox lardaki formüllemeyi comboboxa göre nasıl uygulayabilirim acaba.

İ

İhsan Tank

Misafir
sanırım siz beni yanlış anladınız ben size textbox'ları bozun demedim sadece userform'unuza bir adet combobox ekleyin o ismin girişlerini tekrardan textbox'lara yapın.
yani textboxlar kalsın siz sadece combobox ekliyerek 50 tane açacak olduğunuz userform'u bir tane combobox ile halledersiniz
kolay gelsin

anladım demek istediğinizi. ben yanlış anlattım sanırım. combobox ile textboxlar arası bağlantıyı nasıl kurucam demek istedim. yani combobox tan 1. personeli seçtiğimde textboxlara girilen değerler 1. personele ait değerler olarak girilmesi için formül nasıl oluşturucam onu anlamadım

İ

İhsan Tank

Misafir
makro ikisinin arasında bağlantıyı kuracak zaten siz sadece veri girişi yapacaksınız kendisi o kişinin bilgi sayfasına kayıt yapacak.
örneğin siz combobox'a xxx isimli şahsın ismini girdiğiniz ve textbox'lara da mesai saatlerini girdiniz kaydet tuşuna bastıktan sonra kendisi otomatik xxx şahsının bilgilerini dolduracaktır.

İ

İhsan Tank

Misafir
bu dosyayı sizin hazırlamanız gerekli ve ayrıca bu konudaki sorunuzun cevabı artık verildi. makro bölümünde yeni konu başlığı açarak sorunuzu sorunuz. makro bilen arkadaşlar konuya yardımcı olacaklardır.
kolay gelsin