Teklif Formu Çok Orjinal ''Yeni''

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Arkadaşlar elimde böyle bir teklif formu var,çoğu zaman hata alıyorum ve yeni başladım bi inceleyip tarafıma dönermisiniz fiyatları almıyor,güncelleme yapamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim!!!

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
güzel kardeşim soruyu yanlış yerde sormuşsun burası bitmiş kullanıma hazır örnek access programların yeri siz sorunuzu excel bölümünde sorun kolay gelsin

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Arkadaşlar elimde böyle bir teklif formu var,çoğu zaman hata alıyorum ve yeni başladım bi inceleyip tarafıma dönermisiniz fiyatları almıyor,güncelleme yapamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim!!!
sorunuzu biraz daha açarsanız, mutlaka yardımcı olacak arkadaşlarımız olacaktır, hangi fiyatı nerden alıp nerede güncelleyecek???

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
bu karışık sistemi biraz daha basitleştirebilirmiyiz ? bu arada doğru yerdemiyim yoksa değilmiyim :)

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
dosaları neden indiremiyorum
2008 yılında siteye bir saldırı olmuş ve o tarihe kadar eklenen tüm dosyalar silinmiş. Eğer dosyayı yükleyen kişi (veya elinde olan başkası) o tarihten sonra girip dosyayı tekrar eklemediyse maalesef eski dosyaya ulaşamıyoruz.