Teklif programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
kolay gelsın aranıza yenı katıldım destek almak ıstıyorum bılgılerınızı forumu gezerek gordum , iş yerımde basit tarzda program kullanmak istiyorum teklif hazırlarken tesisat taahhüt firmasıyız , musterılerımıze el ile teklif vermek yerıne excelde yazıyoruz fakat her seferınde tek tek yazmak zor oluyor forumda buna benzer cok program var ama ben gene yazmak ıstedım malzemelerımı ilk de stok yapıp onları secerek lıste cıkartmak ıstıyorum en altdada işçilik girmek ıstıyorum kendım rakamla boyle bı lıste istiyorum ekdede kullandıgım kendı listemi sunuyorum size umarım yardımcı olursunuz ...

Ekli dosyalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
malzeme listesinin olduğu bir sayfa hazırlayın. her malzemeye bir kod verin.
teklif sayfasında bir malzeme kodu yazdığınızda bununla ilgili bilgileri düşeyara fonksiyonu ile getirirsiniz. sonrada fiyatı yazarsınız.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
excelde bu kadar bılgım olmadıgı ıcın yardım ıstıyorum benzer lıste taslagını kullanan varsa yardımcı olur dıye cok ıhtıyacımız var cunku...

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
yanı liste hazırlamak bunların stokdan dusmesı hepsının bır olmasını bende ısterım ıstıyorum ama henuz okdr ılerlemeden basıt bı tarzda yapmak ıstıyorum ıns yardımlarınızla..

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
sayın fedeal
yaptıgınız program ısıme yarıyor tesekkur ederım yalnız işçilik kısmına giriş yaptıgımda hata verıyor ben cozemedım bu yuzden takılıyorum bırde bu programa ek olarak stok girişi yapabılırmıyız odaha da işlerimizi kolaylastırıp hızlandırıcak malzemelerı yavas yavas gırdıgımız zaman ılerde hepsı veri olarak ıcınde bulundugundan bı zaman sonra hep aynı malzemelerı kullanıyoruz bızım ısımızde cunku eger bu hatayı cozup bu sıkıntımada care bulursanız mınnetdar olucam ...gercekten tesekkurler...

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Birkaç ilave ve düzeltme yaptım. bir bakın sorun devam ederse düzeltiriz.stok tutma ve düşme ile ilgili bir bakayım. saygılar.

Stok kaydedet ve düşme ilave ettim.problem ise bu teklif programı yani teklif satış gibi stoktan düşme durumu olmaz ama genede istediginiz için yaptım saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme: