telefon defterine ara bul nasıl eklenir

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar işyerim için ufak maaş programı sizin sayenizde yapıyoruz telefon defteride koydum yanlız ilerki zamanlarda rehberdeki isimler çoğalınca hızlı arama ile bulmak istiyorum ilgilenirseniz şimdi den teşekkür ederim saygılarımla

Ekli dosyalar

• 69.3 KB Görüntüleme: 31
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
01-07-2023
Çalışma ve düşünce güzel yalnız Maaş bölümüde bir sayfaya Listelense
Brüt maaş girildikten sonra hesaplamalar yapılıp Listedeki avans, mesai gibi ilaveler +/- düşülüp kalan maaş hesaplanarak listede gözükse iyi olurmuş.

İ

İhsan Tank

Misafir
arkadaşlar işyerim için ufak maaş programı sizin sayenizde yapıyoruz telefon defteride koydum yanlız ilerki zamanlarda rehberdeki isimler çoğalınca hızlı arama ile bulmak istiyorum ilgilenirseniz şimdi den teşekkür ederim saygılarımla
merhaba
userform'unuza 1 tane textbox ( textbox14 ) 1 listbox ( listbox1 ) ekledim siz textbox'a yazdığınıza göre listbox'ta verileri gösteriyor. listboxtan seçtiğiniz verileri gözüküyor

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
hocam nereye dönsem siz varya inanın artık sizden bir kaçtane mi var diye sormam icabet etti :) ellerine sağlık hocam teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
hocam sanırım bir sorun var arama yaparken doğru verileri getirmiyor neden olur acaba

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
tamam hocam işyerindeki bilgisayarda denedim sorun yok teşekkür ederim

İ

İhsan Tank

Misafir
sorun var mı yok mu anlayamadım _?
bilgi verirseniz sevinirim

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
hocam sinirlendiginizin farkındayım ama birkaç kayıttan sonra seçilen bilgilerin verilerini göstermiyor teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
textbox 14 te seçilen verileri gözükmüyor ilgilenirseniz sevinirim

İ

İhsan Tank

Misafir
textbox 14 te seçilen verileri gözükmüyor ilgilenirseniz sevinirim
merhaba
bende üstüste kayıt yapıyorum sorun çıkıyor
bir de textbox14'de veriler gözükmeyecek zaten
listbox1'de gözükecek. siz textbox14'e yazdığınıza göre listbox'ta veriler gözükecek

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
yok mesela beş atı tane veya daha fazla kayıt yaptıktan sonra isim arattırıncaoism ile veriler textbox lara gelmiyor yada ben beceremiyorum