- Excel Vers. ve Dili
-
İş PC: Excel 2003 English
Ev PC: Excel 2003 Turkish
Laptop:Excel 2007 Turkish
Bu çalışmamda şirket içi dahili numaralardan yapılan görüşmelerin rehberde kayıtlı olmayanları tespit etmektir. Aranan Yerin Adı kısmını dahili hat sahiplerine yüzlerce görüşmeyi filtreleyerek kopyala/yapıştır olarak outlook üzerinden mail göndererek yapıyorum. EK'te sadece 4 dahili örnek gösterdim,50 den fazla dahili numaraya uyarlayacağım.
mail gönderi tıklayınca şuan aktif sayfayı alıp mail gönderebiliyorum. Fakat benim tam olarak yapmak istediğim. Sadece ilgili kişilere mail atmaktır. Örnek: 2020 dahili numaralı kişiye 2020 'den yapılan görüşmelerin olduğu sayfayı
gönderebilmektir.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
* ek'teki exceldeki veriyi alcatel interface'den com port yardımıyla bilgisayara
text olarak çekiyorum. Excel'de açıyorum. Başka bir dosyada rehber
çalışması vardır…
* son olarak telefon santralindeki veriyi bu tarz işleyerek kullanan yada başka fikri olan var ise yönlendirmelerini de rica ediyorum. (hiç bir program yada donanıma gitmeden olmalı, text olarak gereken veriyi zaten çekiyorum, excel'de yapmam şart)
mail gönderi tıklayınca şuan aktif sayfayı alıp mail gönderebiliyorum. Fakat benim tam olarak yapmak istediğim. Sadece ilgili kişilere mail atmaktır. Örnek: 2020 dahili numaralı kişiye 2020 'den yapılan görüşmelerin olduğu sayfayı
gönderebilmektir.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
* ek'teki exceldeki veriyi alcatel interface'den com port yardımıyla bilgisayara
text olarak çekiyorum. Excel'de açıyorum. Başka bir dosyada rehber
çalışması vardır…
* son olarak telefon santralindeki veriyi bu tarz işleyerek kullanan yada başka fikri olan var ise yönlendirmelerini de rica ediyorum. (hiç bir program yada donanıma gitmeden olmalı, text olarak gereken veriyi zaten çekiyorum, excel'de yapmam şart)
Ekli dosyalar
-
100.5 KB Görüntüleme: 54
Son düzenleme: