ters_dizey

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
dosyayı verdim matrisin elemanlarını görüntüleyemiyorum
önce 50x50 alan seçiyorum f2 ye basıyorum formülü giriyorum sonucu veriyor ama matrisi vermiyor, şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
.

Dosyanız ekte.

Benim yazdıklarımı ya okumuyor veya okuduklarınızı anlamıyorsunuz?

Kaldı ki linkini verdiğiniz yerde: "Örnekteki formülün, Excel masaüstü uygulamasında dizi formülü olarak girilmesi gerekir. Örneği boş bir çalışma sayfasına kopyaladıktan sonra, formül hücresiyle başlayan A5:B6 aralığını seçin. F2'ye basın ve ardından CTRL+ÜST KRKT+ENTER'a basın. Formül bir dizi formülü olarak girilmezse, tek sonuç 0 olacaktır." denilmektedir. Adamlar daha nasıl açıklasınlar?

Bakın son kez yazıyorum.

A52:AX101 aralığını seçin. Bu alan seçili iken formül çubuğuna;

=MINVERSE(A1:AX50) formülünü yazıp, Bu formülü CTRL ve SHIFT tuşları basılı iken ENTER ile girin.

.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
yurttaş bey sorunum çözüldü ama sizin yardımınızla değil office 2010'u silip 2007 yükledim ve şuan tüm sonuçları alabiliyorum eğer sıkıntımı anlamaya çalışsaydınız forumu bu kadar meşgul etmezdim ...verdiklerini O2007'de oluyor . döküman için sağolun

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
yurttaş bey sorunum çözüldü ama sizin yardımınızla değil office 2010'u silip 2007 yükledim ve şuan tüm sonuçları alabiliyorum eğer sıkıntımı anlamaya çalışsaydınız forumu bu kadar meşgul etmezdim ...verdiklerini O2007'de oluyor . döküman için sağolun
.

Benim yardımımla yapmış olmanız veya olmamanız benim umurumda değil. Ama biliyorum ki benim önerdiğim yoldan başka bir yol da yok.

Bu nedenle, yukarıda söylediklerinizin tutar bir tarafı yok. Benim önerim bari dürüst olun...

Türkçe anlatamadım. Siz İngilizce biliyordunuz. Buyurun, buraya bakın Excel 2010 için benim söylediklerimden farklı söylenen ne?

http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CCUQFjAB&url=http://www.addictivetips.com/microsoft-office/excel-2010-matrix-inverse-function-minverse/&ei=35yJTZW_FI7JswaNseywDA&usg=AFQjCNEXTuv1TmSeg86qGW6u3YMUJ2kgvg

Hani Excel 2010'da olmuyordu?

.

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
sizi anlıyorum haklısınız aslında fakat 2010'da ve 2007'de aynı şeyleri yaptım defalarca yaptım üstelik 2010'da fakat olmadı.Herhangi bir eklentim mi eksik yada ne hata yapıyorum bilmiyorum ama şunu söyleyeyim benim bilgisayarımdaki 2010 office'de sonucu matris olarak vermedi 2007de verdi ben bunu söylüyorum üstelik verdiğiniz sayfayada baktım aynen sizin gibi anlatıyor Microsoft ofisin yardım sayfasında da sizinkinin aynısını anlatıyor fakat benim bilgisayarımda olmuyor neyseki sorunum çözüldü ödevimi teslim ettim tekrar sağolun ... Burda sizinle haklı olsam dahi excel konusunda yarışamam ama yaşadığım sorunu ben biliyorum ...