test programında hata var nasıl düzeltilecek

Excel Vers. ve Dili
5.0
selam arkadaşlar ben ilköğretimler için excelde hazırlanmış bir dosya buldum çok hoşuma gitti ama hatalar var sanırım 10 ve 11 soruya doğru cevabı girmeme rağmen öğrencinin girdiği aynı cevabı yanlış olarak yorumluyor.. sitede ilköğretim test dosyası olarak 2 tane buldum içeriği bana göre değildi istediğim özellikte değildi. bu dosyanın içeriği kullanımı çok rahat... bunda acaba hatalar nerde yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşklarımı sunuyorum....

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
5.0
dostum çok teşekkürler emeğine ve bilgine sağlık.. sorun nerde miş biraz kısada olsa açıklarmısın ???

Excel Vers. ve Dili
5.0
dostum dün tek bir kişiyi girdim doğru çıktı bugun okulda tüm öğrencileri cevap anahtarlarını girince yine aynı hata veriyor tüm dogru şıkları öğrenci için yine girince 15 sorudan 13 soru doğru 2 soru yanlış gösteriyor halen 2 kişiden sonra aynı hata var..
-------------------------

Sorunu düzelttim en alt kısımda BH73 SATIRDAN SONRA Kodlarda soru SORU10 ve soru11 sutunlarında SORU1 yazıyor bunları soru10 ve soru11 diye düzeltince sorun halledilmiş oldu... düzeltilmiş excel dosyasını öğleden sonra yukleyecem..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 365
dosyanız ekte sanırım tamam. sorun kontrolü yapan formülde hata varmış. hücre adres yanlışlığı.

Ekli dosyalar