textbox formatı hakkında

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Proffesional Edition 2003 TR
kendi ugraşlarımla hazırladıgım bir programda ondalık sayı sorunu yaşıyorum ornegin hesaplamaları otomatik yapıyor ama yaparken ondalık rakamlarla bu sorun degil lakın kayıtta binleri mişlyonlara ceçiriyor oysa ben çıkan conucu 182,001,258 bunu 182 ye çeksin ama denemedişgim format kalmadı bulamadım

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
182,001,258 bu değeri 1,000,000 ' a(Bir Milyon'a) bölün ve formatıda #,##0 olarak ayarlayıp deneyin.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Proffesional Edition 2003 TR
olmuyor kardeş

dedigin formatları denedim olmuyor denemedigim başka ne yapa bilirim çünkü benim rakamlarım çok gegişken dir ya kısaca ben tekstil planlamacısyım ve dünyadaki tüm tekstil kafalarını bir programda buluşturdum ondalık rakamların benim için önemini kimse bilemez lakin o ondalıklar basıma dert olunca 1 ondalık rakam milyon metre kumaşta ciddi rakamlar oynatmakta ya ondalıkla calışacagım kayıtrta sorun olmayacak yada bir puan altı hersaplayarak yukarı yuvarlayacagım 2 secenekten biri

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Sorunun dağa iyi anlaşılması açısından küçük bir örnek dosya ekleyiniz.Soruyda açıklamalı şekilde o dosyaya yazarsanız sanırım sorunuza çözüm dağa kolay bulunur.:cool: